Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към Пламена
Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към Пламена

Искат спиране на Ергена заради снощните обиди към Пламена

Габи прекрачи границите на възпитанието и доброто поведение в „Ергенът“. От самото начало обект на злостните й нападки е Пламена и то най-вече заради теглото си.

С какво самочувствие дюнера ми отговаря. Каквото и да си говорим има други формати, където може да се включи за да е по-равностойна.

Непрекъснато е следена с какво се храни и с колко и съответно се коментира с ехиден смях и подмятания.

Глиган Пешев е много настървена, ако не е хапнала на закуска десет филии, коментира Габи.

Аз за да съм слаба спортувам, храня се здравословно, не ям по двадесет филии на закуска, приглася и Елисавета.

Двете дами продължиха да й правят напук дори и на вечерния коктейл. Грубо погазиха правилата, само за да я дразнят.

След забележка от страна на Пам нещата ескалираха и в скандала се намесиха още момичета при което Габи свали всички задръжки и стана страшно.

Нормално държание от мен не очаквай. Не съм чувствителен човек като вас, какво не разбрахте. Не е мой проблем кой как се чувства. Не ми пука за никой.

Наложи се приятелките й да я изведат, за да не стане по-голям проблем.

Всичко това остави доста лошо впечатление у зрителите.

Нещо аз се обърках.. Елисавета и Габи се наговориха да съсипят вечерта, а след като го направиха твърдят, че не било умишлено? Те са агресорите, а накрая така обърнаха нещата, че аутсайдерите станаха такива в очите на всички. Отиде на една среща и край, вече “координатор отношения”! Мони със сигурност е била права! Няма го спокойния уравновесен характер, който да спре това безкрайно бълване на не смислово свързани думи. Може би, ако някоя съумее да се абстрахира от крясъците, жестовете и нападателната стойка на Габка, ще и “свие сърмите”, уви няма такъв! ?‍♀️ Простотията пак побеждава!

Елисавета и Габи минаха всякакви граници.При това Габи си изтърва нервите. Дано следващия път не получи роза.

Не пиша “хейт” коментари, но това същество е НЕтърпимо за гледане. Няма смисъл да споменавам отношението, камо ли каквато и да е ценностна система. Ако в момента съм на нейно място, няма да потъна от срам, а ще се хвърля от някой небостъргач или ще се заровя в дъното на земята. Млади хора,момичета, не толерирайте това поведение.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?