Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Ицо Хазарта: Край с Борисов и край с некадърниците, лапащи пари, за да си чешат т*пките!
Ицо Хазарта: Край с Борисов и край с некадърниците лапащи пари за да си чешат т*пките!

Ицо Хазарта: Край с Борисов и край с некадърниците, лапащи пари, за да си чешат т*пките!

Ицо Хазарта има доверие в Кирил Петков и Асен Василев!

След бомбастичната новина вчера, че рапърът Ицо Хазарта се кани да влезе в политиката, коментарите валят един след друг. Едни нападнаха Христо Петров, както е името му по лична карта, обвинявайки го в алчност и лаптеж за власт и пари.

Ицо Хазарта иска да види края на Бойко Борисов и ненаялите се калинки, разбра Ко4

Други обаче са на мнение, че точно млади и умни хора като Хазарта са нужни на България. Знаем, че Ицо ще се кандидатира за депутат от листата на настоящия служебен икономически министър Кирил Петков.

Рапърът не крие, че е повярвал в уменията и почтеността на Петков и Асен Василев и именно затова е решил да участва на изборите. „Не ми се ще просто да стоя и да гледам отстрани. И да насосвам против тоя или оня корумпиран политик, без реално да правя нищо.

Вярно е, че никога не съм имал намерение и не съм искал да се смесвам с идиотите в Народното събрание. Не се занимавам с тях, но от години те не спират да се занимават с мен и със семейството ми, с децата ми, с целия народ.

Крайно време е това да престане. Крайно време е да сложим точка на управлението, по-скоро на съсипията на тази държава от Бойко Борисов, старите му приближени и стотиците хиляди некадърни калинки, които седят и лапат едни пари.

Администрацията у нас не прави нищо, буквално си чеше т*пките, а получава заплати, за каквито нормалните и съвестно работещи хора, не са и сънували“, категоричен е Ицо Хазарта.

На парламентарните избори той ще се изправи директно срещу екс премиера Бойко Борисов, той като е първи в листата за София-град. А Борисов е такъв в листата на ГЕРБ.

Пожелаваме успех на Ицо Хазарта в битката му с човека от Банкя! Потребители в мрежата вече правят страници в негова подкрепа, разчитайки, че идния месец най-сетне ще могат да извикат за последно „Мутри, вън“!

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?