Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » И Симона Загорова жертва на атака: Хакери ме изнудваха в Инстаграм
Симона Загорова жертва на атака

И Симона Загорова жертва на атака: Хакери ме изнудваха в Инстаграм

Симона Загорова не се поддава на атаки, научи ko4.

Симона Загорова също стана жертва на хакерска атака. През последните месеци много известни личности пропищяха от хакери, които откраднаха профилите им в социалната мрежа Инстаграм. Една от тях беше и поп фолк изпълнителката Преслава, която след много опити успя да си върне стария профил.

Симона Загорова жертва на атака

Симона също направила опит да си върне стария профил в социалната мрежа, но не е имала късмета на Преслава, става ясно от публикацията в новия й профил. В него дъщерята на Глория пише, че това не я притеснява особено. Тя не мисли да се стресира заради един профил и няма никакво намерение да се поддава на изнудване или тормоз.

„Здравейте! Това е новият ми профил в Инстаграм, за съжаление, старият ми беше хакнат и въпреки всички усилия не успяхме да го върнем! Не мисля да се поддавам на излишен тормоз, изнудване или подкупи!“, пише Симона в новия си Инстаграм профил.

Певицата се опитва да си върне последователите и моли всички да споделят новия й профил. „Ще съм ви много благодарна, ако споделите профила ми на стори, за да достигне до повече хора! Последователите в стария ми профил бяха 50 000, надявам се скоро да достигнем тази цифра и тук! Благодаря! Последвайте ме: @simonazagorovamusic“, пише още Симона.

Певицата споделя също, че е подготвила изненада на своите фенове, а именно нова песен. „Всички хубави неща тепърва предстоят!!! Очаквайте новата ми песен „АМАЗОНКА“ мноооого скоро!!!“, пише Симона.

Засега новият профил на изпълнителката е събрал едва 721 последователи, а Симона е публикувала в него три кадъра от новата си песен. Последователите на дъщерята на Глория обаче постепенно се увеличават. Поп фолк изпълнителката също подкрепи дъщеря си и сподели новия й Инстаграм профил в стори, за да може Симона по-бързо да достигне 50 000 последователи, а защо не и повече.

razkritia

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?