Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » И Слави Трифонов се провали: Ето защо не успя да помири Преслава и Галена! (Подробности)
И Слави Трифонов се провали

И Слави Трифонов се провали: Ето защо не успя да помири Преслава и Галена! (Подробности)

И Слави Трифонов се провали с гръм и трясък, научи КОЧ!

Слави Трифонов не успя да помири врагините Преслава и Галена. В последните години скандалът между двете звезди на „Пайнер” не спира да обикаля светските среди.

Любимите певици на България се скараха преди три години. Конфликтът им започна след раздаването на наградите „Певица на годината”.

На церемонията Преси се закичи за седми път с титлата, което накара Галена да избухне. Съпругата на вафления бос твърдеше, че я заслужава заради по-добрата работа, показала през годината. Много звезди и продуценти след това се опитваха да помирят двете певици, но удряха на камък. Слави Трифонов също го направи, като ги покани на новогодишното издание на предаването си.

Шоуменът винаги е доказвал, че постига това, което си науми.

За да изпълни плана си той им осигури обща гримьорна и обща сцена. И всички участници трябваше заедно да пеят новогодишна песен. Но намеренията на Слави Трифонов не се изпълниха. Дни преди излъчването на предаването Преслава и гримьора Цецо Андреев показаха видеа от съблекалнята.

На клиповете си вижда как гласовитката от Добрич извива глас заедно с другите певци от шоуто на Дългия-Тита, Азис, Йорданка Христова, но там липсва Галена.

Галка е пристигнала по-късно и затова я няма на видеата, нито в съблекалнята. Досега Галена е демонстрирала прекрасни отношения с колегите си от другите браншове, но не е заровила томахавката с Преслава.

Двете икони на поп фолка не застанаха и заедно на сцената, а се наложи между тях да се настани Азис.

През цялото време те не сне погледнаха.Феновете се надяваха в шоуто на Слави двете врагини да си простят, но това така и не се случи. Досега двете изпълнителки се избягваха като дявол от тамян и не се появяваха на общи участия. Вероятно Преслава и Галена ще си простят едва след като престанат да се конкурират.

В началото на кариерата им подобна вражда имаше между Глория и Ивана. С днешна дата двете не са приятелки, но не са и непримирими врагове.

Източник: kliuki.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?