Горещи новини

Йоана и Румен от „Един за друг“: Приятелите ни критикуваха след прeдаването

Yoana i Rumen ot Edin za drug

„Приятелите ни критикуваха след участието ни. Най-вече заради това, че не бяхме достатъчно отпуснати. По-скоро аз защото съм много забавен човек в живота. Там обаче имах голямо притеснение от камерите и за пръв път ми се случи такова нещо.

Аз обикновено снимки не си правя. Никога не съм била около камери и просто усетих, че и адреналина играе лоша шега. Главата не спираше да ми функционира и мозъка ми много блокираше. Те ни ги посoчиха тези неща.“

Това сподели Йоана, говорейки за участието на нея и половинката й Румен в предаването „Един за друг“. В предаването „На кафе“ по Нова тв двойката сподели пред Гала какво обичат да правят извън предаването.

„Ние сме си работохолици и работим непрекъснато – каза Йоана. – Ние заради това решихме да участваме в шоуто, за да преживеем нещо различно. Естествено намираме и време за забавление. Правим разходки с децата и ги водим по различни места, но все по-малко време ни остава за това. Ще се постараем да не са така нещата“, разказа Йоана. Румен пък заяви, че превозните средства са му в кръвта.

„Много ми харесва да карам мотори, бъгита и джипове. Децата даже съм ги возил и си падам малко по-екстремен“, каза той след, което Йоана допълни, че и тя е била по-смела и екстремна преди раждането на децата им.

Двете им близначки Валерия и Мира бяха в студиото и подариха на Гала печат за хляб, който се предава на поколения и символизира семейството. Водещата остана трогната от милия жест.

BGDNES

Твоят коментар

Be the first to comment on "Йоана и Румен от „Един за друг“: Приятелите ни критикуваха след прeдаването"

Какво мислите?