Новините на фокус
Home » СВЯТ » Йълдъз потъна в злато и диаманти: Луксозният й живот смая България
Йълдъз потъна в злато и диаманти: Луксозният й живот смая България

Йълдъз потъна в злато и диаманти: Луксозният й живот смая България

Актрисата Еда Едже – Йълдъз от Опасно изкушение демонстрира високия си стандарт в Инстаграм.

В един от последните си постове тя пусна кадри с текст „Закуска в Тифани!  Скъпи мои приятели, подготвяме се за пристигането на нашите гости Подготвяме се за посрещане на гостите си“.

Тя е в магазин на известната бижутерска марка.

На ръцете има и тежки накити.

Безспорно заплетената сага „Опасно изкушение“ изстрелва на върха талантливата турска актриса Еда Едже.

Сложната роля, в която се превъплащава показва таланта й, тя става любимка на огромен брой зрители не само в родната Турция, но и навсякъде където сериала е излъчван.

Еда Едже изгражда убедителен и сложен образ на Йълдъз.

Нейният талант прави Йълдъз един от най-запомнящите се герои в сериала, като в доста моменти казват актрисата излиза извън сценария и вкарва своя интерпретация.

Със своето изпълнение, Еда Едже демонстрира голяма гама от емоции и се справя успешно с промените и развитието на Йълдъз като герой.

Тя предава непредсказуемостта и двусмислеността на Йълдъз, като успява да задържи вниманието на зрителите и да ги държи в напрежение и логично е най-наблюдавания образ.

Харизмата на Еда Едже привлича вниманието на зрителите и да ги впечатлява със своето излъчване. Внимателна е към детайлите, с което се утвърждава като изключително талантлива актриса и показва своя потенциал за пресъздаване на различни роли и жанрове.

Сериалът я изстрелва на върха и тя и се радва на голяма популярност сред зрителите.

Партньорството й с доказаната вече актриса Шаввал Сам само й помага за популярността.

Естествена! Преди време четох, че е казвала и лични фрази, извън сценария и по този начин е допълнила ролята си! Голяма артистка с бъдеще!

Перфектна искам да кажа че трябва да поздравим и нашите актьори които озвучават техният труд също е много важен защото много добре се справят с ролите да са живи и здрави всички

С много талант, с естествено поведение,без мания за величие и с много толерантност и искреност! Изключителна актриса с голяма потенциал! Дано да ни представят и друг филм с нейно участие! Желая й голямо семейно щастие и любов в реалния живот!

Невероятно красива и приказен актьор, на тази крехка възраст толкова способна и успешна! Адмирации!!

Многопластов образ, изграден с мисъл и много талант.

Образът на героинята е уникален! Необикновена в своята обикновеност!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?