Home » БЪЛГАРИЯ » Кажете на цяла България истинското име на момчето с макетния нож, Тото от Скандау не извържа пред Ана Мария Конова
Кажете на цяла България истинското име на момчето с макетния нож Тото от Скандау не извържа пред Ана Мария Конова

Кажете на цяла България истинското име на момчето с макетния нож, Тото от Скандау не извържа пред Ана Мария Конова

Изключително емоционален бе Йонислав Йотов – Тото от Скандау в ефира на Нова тв.

Той не издържа на прилива на емоции по отношение на случая от Стара Загора с момчето с макетния нож и момичето с 400 шева.

Блиц новината обиколи цяла България.

БТВ и Нова излъчиха десетки репортажи.

Водещата го пита за случая и каква е нашата роля.

„Аз имам безкрайно много въпроса. Как може да не го намират, как може 30 дни да го оставят да си прави каквото си иска. В крайна сметка какво е истинското му име – Галин или Георги“, пита Тото.

„В крайна сметка и за фамилията се чудим – Георгиев ли е или Николов. С инициали Г.Г.“, призна водещата на Нова Ана Мария – Конова.

„Ще се случи ли нещо? Знаеш ли. Имам пример. Влезе в студиото ми крадец и ми открадна техника за хиляди левове. Не съм го обявявал пред медиите. Показах го на полицията на камерите. Дойдоха. В този момент той влиза пак. Те го задържат. Той казва, че е той на камерата. Вече 2 месеца нищо не знам. Никой не се свързва с мен.“, разказа Тото.

Той се е върнал да ми остави едно кабелче и една камера. Загризала го е съвестта на сутринта. Всички останали неща ги няма. Вече чакам трети месец. Затова нищо не става. Затова в Стара Загора нищо не става.

Ако не става този народ трябва да направи нещо.

Моят приятел Станислав Цанов пуска публикува. Как е възможно това нещо? Ние ли трябва да го търсим. Накрая ние го намерихме.

Натиск за всичко ли? Моля ви, помогнете ми да си върна нещата от студиото. Нали ние сме ги избрали, за да не натискаме.

Дано има правосъдие. Писна ми. Как е възможно за всичко да няма правосъдие. Как е възможно е да говорят едно, как е възможно да спи с кюлчета и да си щрака с пръсти. Къде живеем. Те си правят каквото искат, заяви Тото.

Тема с продължение, каза Ана Мария Конова.

Стига продължения!, отсече Тото.

Той говори и за новата си песен. Тя се казва „Тайни знам”  и носи послание към публиката. „Това е най-важната част. Идеята за нея дойде от сина ми, който ме попита дали ще му направя песен. Отидох в студиото и му я направих до половината. Занесох му я вкъщи да я чуе. Много я хареса и я кръсти „Й татко”. Тази песен си остана недовършена година. После жена ми ми каза да я довърша”, разказва изпълнителят.

В клипа на песента участва почти цялото му семейство – без сина му. „Концепцията е негова, трябва да има и нещо за другите”, допълва Тото.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?