Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Казвайте тези молитви при страх и при тревоги – Амин!
Казвайте тези молитви при страх и при тревоги - Амин!

Казвайте тези молитви при страх и при тревоги – Амин!

Изключително полезно и необходимо

Живеем в тежки времена, изпълнени с огромен стрес и страх. Страх за бъдещето, страх за живота и безопасността. Страх от болести, произшествия и инциденти. Страх от несигурността във финансов план и в човешки план.

Молитви ни спасяват от страх, тревоги и бесове

Когато страхът се натрупа в човешкия организъм, той отключва множество психически и физически заболявания. Освен различни паранои, може да се появи диабет или рак. Увреждане на зрението, на зъбите, появата на язви и други. Затова казвайте молитвите и бъдете здрави.

Свещеник спасил младото семейство Димитрови, редовни читатели на topactualno.com от натрупаните страхове като ги научил да казват комбинацията от молитвите долу. И положителните резултати дошли направо светкавично.

Казвайте молитвите сутрин след ставане. Вечер преди заспиване. И през деня, колкото пъти имате възможност.

След като почувствате, че сте избавили от страховете си, не спирайте да казвате молитвите поне сутрин и вечер, за да държите страховете си далеко от вас. Точно така направили сем. Димитрови и съветват всички вас да постъпите по този начин.

Защото молитвата “Отче наш” носи много силни вибрации. Тя е дадена лично от Господ Иисус Христос на хората да се молим с нея. И чрез нея да призоваваме Божията сила, закрила и благодат. Молитвата “Отче наш” в комбинация с кратката молитва за избавяне от страхове и от тревоги вършат чудеса.

Казвайте двете молитви заедно, за да да се избавите от страха и от тревогите тревогите

Сърдечно благодарим на сем. Димитрови, че споделиха своя полезен опит с всички нас!

На видеото долу отец К. Павлов казва изключително полезната молитва за предпазване от бесовете.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?