Горещи новини

„Казвам се Татяна, на 45 години, от България съм“

"Казвам се Татяна на 45 години от България съм"

Певицата Татяна сподели страхотна новина със своите почитатели. Освен, че не спира да пее и тренира, тя е участничка в конкурса „Мисис Европа“ 2024 година.

Щастливата новина сподели самата тя в своите профили в социалните мрежи и получи множество поздравления за смелостта си. Татяна е на 45 години и е родом от град Съединение, област Пловдив. Много от почитателите й я поздравиха и споделиха, че тя е достойна участничка във финалите на конкурса.

„Казвам се Татяна, на 45 години, от България съм. В моя скромен житейски път съм минал през много върхове и не малко сътресения по пътя! Най-важно за мен е, че въпреки всичко, което ни поднася живота, да останем над всички човешки същества, независимо как сме се развили професионално!

"Казвам се Татяна на 45 години от България съм"

Първо мисля, че съм майка и основното ми качество е да се грижа, да обучавам и да давам пример, след това е моята кариера и пример за всички хора, които ме обичат и слушат музиката ми! Аз съм майка на 25 годишен син, завършил висшето си образование за Капитан на кораб! Най-голямата ми победа е той! Благодарна съм на Бог за харизмата и гласа с който мисля, че обединявам хората колкото и да сме различни понякога! Горд съм, че през годините имам над 10 статуетки, а последната миналата година беше “Лицето на ТВ Формат“ на формат “Survivor“, в който стигнах до финалите! Спортът е другата ми любов след музиката и вече 17 години спортувам активно!

Създадох и свой собствен бранд чайове за отслабване и детоксикация. Модата винаги е била голяма част от това, което съм и неслучайно спортувам и се опитвам да дам пример на много жени! Благотворителността е важна част от работата ми и аз многократно приемам изяви, за да помагам на различни хора в нужда! Събуждам се всеки нов ден, една от основните ми задачи е да се мотивирам с повече възможности да давам положителна енергия и качества!

Основното нещо, от което винаги започвам, е вярата ми в Бог и мога ли да направя дори един човек на ден да бъде по-добър, усмихнат и вярващ в доброто, аз съм истински късметлия и победител! Имах достатъчно падения, в които преодолях с вярата си в Бог, доказах на себе си и на много хора, че една жена може да бъде комбинация от толкова много качества-Красота, нежност, борба, отдаденост, майка и кариерист“, е кратката й визитка за конкурса.

Много родни звезди побързаха да пожелаят успех на Татяна в новото начинание, като добавиха, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си.

Твоят коментар

Be the first to comment on "„Казвам се Татяна, на 45 години, от България съм“"

Какво мислите?