Home » КЛЮКАРНИК » Какви ги подбира: И бившият на нарязаната Дебора наркоман и комарджия!(Подробности)
Какви ги подбира: И бившият на нарязаната Дебора наркоман и комарджия!(Подробности)

Какви ги подбира: И бившият на нарязаната Дебора наркоман и комарджия!(Подробности)

Скрити тайни лъснаха около ужасната случка с нарязаната Дебора от Стара Загора и нейния колач Георги Георгиев

Информацията касае 18-годишната девойка и нейния бивш приятел Росен.Но любовната сага приключила преди тя да се влюби в нацепения Георги, женен с малка дъщеричка.

Оказало се, че Дебора имала странен вкус за гаджета. И предишният й приятел Росен бил комарджия и на всичкото отгоре пафкал трева, сиреч на крачка от наркоманията. Двамата се разделили, той дори за кратко бил в чужбина, но след като се върнал останали с Дебора само приятели. Поне това казва самата ученичка.

Той дори й гостувал в същия ден, когато ревнивия и женен Георги я накълцал, остригал и счупил носа.

Всеки трезвомислещ знае, че това което стори изрода Георги е недопустимо. И заслужава дълги години да прекара зад решетките.

Но няма как да не си зададем въпроса какви изкривени понятия имат днешните момичета за идеали за мъже. И в частност защо вкусът на Дебора е такъв, да търси не мъже, а умствено повредени карикатури.

„Животът е не само труден, но и опасен. Защо Дебора допълнително си търсиш белята и се свързваш с такива отрепки, които нямат нищо мъжко в себе си.Дано да си вземеш поука, жалко че е по този жесток начин и повече да не си се доближила до подобни примитиви“, съветват я в мрежата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?