Новините на фокус
Home » СВЯТ » Как да влезем във връзка с духовните си водачи и ангелите-хранители?
Как да влезем във връзка с духовните си водачи

Как да влезем във връзка с духовните си водачи и ангелите-хранители?

Духовните ни водачи са около нас откакто свят светува или по-точно, откакто първите хора са се появили на планетата земя.

Някои от нас усещат тяхното присъствие и дори успяват да влязат в контакт с тях, черпейки полезни съвети, оздравителни процеси и напътствия за правилния път в живота. В Ко4 сме публикували многобройни материали за ангелите хранители и енергийните полета, като днес ще ви разкажем малко повече за съществуването на ангелите и духовните водачи. Повечето хора по света не могат да улавят тези фини трпетения на духовните ни водачи и ангели хранители, като по-голямата част от населението дори не знае за тяхното съществуване.

Истината е, че те са факт и са край всеки един от нас през целия ни живот и понякога не осъзнаваме, че ни помагат постоянно. В трудни моменти. Свикнали сме отдаваме всичко на добър късмет или случайности, но тава далеч не е така. Истината е, че както редица просветени като Петър Дънов, са потвърдили присъствието на духовните ни водачи и всеки човек може да черпи напътствия, енергия и съвети от тях.

Ето как всеки от нас може да влезе във връзка с тях.

Тези ефирни същества се намират в друг тип измерение, различно от материята, в която живеят нашите тела. Това са енергийни създания с по-високи трептения и могат да бъдат контактирани чрез медитация, хипноза или обострена и тренирана интуиция. Един от най-добрите методи за влизане в контакт е непосредствено преди лягане или непосредствено преди събуждане. Тогава мозъкът ни е най-отпуснат и не сме толкова подвластни на ежедневните съзнателни грижи, които блокират духовното в нас.

При задълбочено трениране на сетивата ни можем в даден момент да разговаряме открито с духовните ни водачи и да получаваме конкретни отговори на въпроси и решения на проблеми, които ни вълнуват и пречат в живота.

Тези ефирни същества не са тук да ни служат или пък ние да служим на тях. Важното е да разберем истинския смисъл на съжителството с тях, а то е, че са неразделна част от нашия земен път като човешки същества. Това е един невидим компонент от нас, който ни е даден от вселената, с цел да ни помогне да изживеем живота си най-правилно и пълноценно.

Много често малките деца с необременено съзнание изживяват силни връзки с духовните си водачи и ангели хранители, като ние ги наричаме „въображаем приятел“. В много от случаите това далеч не е въображение, но съвременните психолози и психиатри го наричат така, защото просто няма утвърдено научно обяснение за явлението.

Водачите ни често ни дават знаци, които игнорираме, като те се проявяват и като сънища.

Важното е да отворим съзнанието си и първата стъпка към влизане в директна съзнателна връзка с тези ефирни същества е да приемем съществуването им за реалност и да повярваме непоколебимо в това, че те са тук за да ни помагат.

Следващата стъпка е да тренирате ума и съзнанието си да не игнорира спонтанните мисли, които ни идват. Тези случайни наглед хрумвания много често са именно съобщенията, които ни изпращат ангелите хранители и с времето се научаваме да ги разпознаваме на мига. Както всичко в този живот и това има нужда от трениране и затвърдяване и ако положите редовни старания, със сигурност ще бъдете поразени от резултата.

Когато искате да влезете в контакт с ангелите-хранители трябва да сте много отпуснати, на тихо и спокойно място и да не мислите за нищо.

Затворете очи и се отпуснете. Можете да зададете наум или на глас конкретен въпрос към своя духовен водач. Задайте го няколко пъти, помолете се за най-доброто за вас решение и изчакайте първата внезапна мисъл, която ви дойде в главата. Това не е 100% отговор от духовния водач, но можете да повторите това няколко пъти и с времето ще започнете да разпознавате знаците по безупречен начин.

Много добър метод е да практикувате това малко преди да заспите, като зададете няколко пъти въпроса си. Точно когато започнете да се унасяте може да видите картина, да чуете даден отговор или да усетите интуитивно правилното решение. Отговорът може да дойде и под формата на сън, затова е добре да се опитате да запомняте сънищата си и да ги записвате на лист хартия веднага след пробуждане.

С времето ще се изненадате колко много неща ще ви се изяснят и животът ви ще се подобри.

На думи звучи малко по-лесно отколкото е на практика, но ако сте постоянни и наистина искате да влезете във връзка с духовния свят, който стои зад всичко, което ни заобикаля, резултатите ще дойдат с абсолютна сигурност.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?