Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Как да използвате интериорните си врати като решения за съхранение
Как да използвате интериорните си врати като решения за съхранение

Как да използвате интериорните си врати като решения за съхранение

Понякога в къщата просто няма достатъчно място за съхранение на всичките ви дрехи, обувки, аксесоари и приспособления и затова трябва да измислите изобретателни начини да се възползвате максимално от пространството, което имате.

Имаме шест идеи за съхранение включващи интериорните ви врати, за да разчистите малко натрупалите се вещи. Всички тези идеи са с цел максимално използване на ограниченото пространство, да рационализират вашата организация и да използвате за още една важна функция вашата врата.

От банята до детската спалня, тези идеи могат да бъдат използвани на всяка интериорна врата и ще превърнат дори най-пренаселените стаи в организиран рай.

Поставка за обувки

Писна ви от натрупаните обувки пред вратата? Е, решението ни за съхранение ще реши това за секунди. Органайзер за обувки от горната част на вратата ви позволява да поддържате пантофките си чисти и спретнато прибрани. Не е необходимо пробиване, тъй като органайзерът хитро се закача над горната част на интериорната врата и виси, осигурявайки достатъчно място за дискретно съхранение на обувките ви.

Интериорна врата за обувкиСтойка за подправки

Ако винаги държите подправките си в долната част на чекмеджето или постоянно ровите за пипера, тогава решението може да бъде да закачите подредена поставка с подправки на гърба на вашата врата на килера/кухнята. Тези стелажи се завинтват в задната част на вратата, осигурявайки удобна система за подреждане на подправките и освобождаване на допълнително място в чекмеджетата.

Закачалка за чанти

Това е полезна закачалка, която се закача точно над всяка врата.
Можете да закачите кукички на гърба на гардероба или вратата на спалнята, така че вместо да пълните чантите си в задната част на гардероба или под леглото, можете да ги държите на достъпно място, в добро състояние.

Интериорна врата за чантиРафтове за книги

Ако нямате място за голяма библиотека, но искате да запазите книгите си подредени, алтернативно решение за съхранение би било да закачите няколко тесни дървени стелажи на вратата, които да използвате като рафтове за вашите книги.Те ще държат вашите колекции от книги далеч от пода и извън зрението ви, но все пак ще бъдат изрядно подредени, за да можете лесно да изберете любимото си четиво.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*