Горещи новини

Как да разбереш, че ТОЙ е ТВОЯТА СЪДБА? 7 знака на Вселената, които не трябва да изпускаш:

Как да разбереш че ТОЙ е ТВОЯТА СЪДБА? 7 знака на Вселената които не трябва да изпускаш:

Много хора грешат, вярвайки, че когато влязат в сериозна връзка, те са срещнали точно този човек, който им е предназначен от Съдбата.

Въпреки това, за съжаление, често това не е нищо повече от обикновена любов, която постепенно започва да избледнява. Как разбираш, че един човек е твоята съдба ? Че той е този, който ти е отреден отгоре? Разказва ни екстрасенсът и ясновидка Кажета Ахметжанова.

Трябва да обърнете внимание на знаците, изпратени ви от ВСЕЛЕНАТА – те са тези, които ще подскажат дали правилният човек е до вас сега.

1. Пророчески сънища

Понякога сънуваме бъдещия партньор в живота много преди действителната среща. Висшите сили работят активно, за да гарантират, че сънуващият ще познае своя избраник насън и когато го срещне в действителност, той ще се опита с всички сили да не го пропусне.

Срещайки съдбата в живота, човек получава впечатлението, че това е любим човек от миналото, който се появява в живота с причина. Всеки има подобни преживявания, просто мнозина не могат да преценят важността им навреме и да направят правилните заключения.

сънуваща жена

снимка
Kharchenko_irina7 / iStock / Getty Images Plus / Getty Images

2.Чувство за разпознаване

Когато срещнете този човек, имате чувството, че се познавате от много дълго време. Възниква мисълта, че пред вас сякаш стои „огледало“: в този човек намирате подобни на вашите собствени черти, маниери и навици.

3. Ефект на дежавю 

Дежа вю преследва всеки човек през целия му живот. Учените смятат, че това е неизправност на невроните или спомените за картини от нашите забравени сънища.

Ефектът ви дава усещането, че вече сте запознати с вашата сродна душа, познавате я толкова, колкото ако сте общували отблизо в продължение на много години. Има чувството, че сте пропуснали едно парченце от пъзела и сега то най-накрая е намерено и картината е сглобена. Може да се случи, когато двама души са се познавали в минали животи.

4. Съвпадения

Съвпаденията могат да варират и може да не се забелязват веднага. Имена (на роднини, приятели, познати, ваши), дати, сънища, които разказват за едни и същи събития, но от различни страни, както и подобни житейски истории.

Може да се случи и първата ви среща да се проведе на място, което ще е паметно и за двама ви. Съвпаденията могат да бъдат свързани с различни сфери на живота, например с вашите хобита и интереси.

5. Загуба на чувство за време

Когато сте близо до „своя“ човек, понятието време не съществува. Часовете летят, а вие все още чувствате, че не сте говорили достатъчно. С човек, който е предназначен от самата Съдба, винаги ще ви е интересно, винаги ще намерите за какво да говорите и как да прекарате времето си заедно.

Освен това, когато сте заедно, усещането за мир, спокойствие и комфорт не ви напуска, нямате желание да избягате.

среща със Съдбата

снимка
vectorfusionart – stock.adobe.com

6. Усещане за Съдба

Това е чувството, което изпитваш, когато всичко си дойде на мястото. Започвате да осъзнавате, че през цялото това време сте търсили само този човек. Той „оживява“ и всичко стана лесно и разбираемо. В такава ситуация много събития могат да отлетят бързо, разногласията буквално изчезват, няма кавги или негативизъм.

В даден момент разбирате, че без този човек не можете да видите бъдещето и всички трудности са се оказали само фактори, допринасящи за вашата среща.

7. Повтарящи се числа

Нумерологията в числата е една от най-надеждните улики от Вселената. Вероятно сте забелязвали повече от веднъж, че през определен период от време пред очите ви често се появяват комбинации от едни и същи числа.

Това е един от знаците на Вселената. Комбинации, които предупреждават за среща със съдбата: 06:06; 12:21; 15:21; 22:22; 11; 111.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Как да разбереш, че ТОЙ е ТВОЯТА СЪДБА? 7 знака на Вселената, които не трябва да изпускаш:"

Какво мислите?