Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Камата скочил на бой на зет си (Едва ги разтървали – Вижте защо)
Камата скочил на бой на зет си (Едва ги разтървали – Вижте защо)

Камата скочил на бой на зет си (Едва ги разтървали – Вижте защо)

Футболната легенда Христо Стоичков искал физически да се саморазправи със зет си, след като разбрал, че с дъщеря му са разделени, научи „Галерия“.

Известен със сприхавия си нрав, Камата изпаднал в дива ярост, когато Мика му казала, че вече не живее с Айки. Още повече, че виновен за разтрогването на годежа е зет му, който залитнал по друга жена.

Близки до фамилията разказват как едва успели да разтърват Камата и Айкут Рамадан в схватка, от която за щастие Айки се отървал с няколко псувни. Единствено молбите на Мика да го остави спасили положението.

Щерката на Стоичков и годеникът й се разделиха още миналата година. Мика живее сама с 2-годишното им момиченце Миа.

Според мълвата, която се носи сред българската емигрантска общност в Маями, Айкут Рамадан въртял любов със Сейда от близо година, като двамата се запознали в помпозния бар на доскорошия годеник на Мика Стоичкова на известния плаж Маями бийч. Семейството на Айкут стопанисва два нощни клуба в щата Флорида и развива успешен бизнес с отдаване на лимузини и джипове под наем. В продължение на няколко месеца първородната дъщеря на Христо Стоичков се правила, че не вижда забежките на възлюбения си. Накрая обаче Айкут започнал да се появява с новата си изгора Сейда на публични места и Мика се видяла принудена да преустанови съвместния си живот с него.

В последните дни на 2018 г. Айкут се изнесъл от семейния дом и оттогава се вижда от дъжд на вятър с вече бившата си годеница, а и със собствената си дъщеря.

Заради раздялата между Айкут и Мика, Христо Стоичков е преустановил приятелските си отношения със семейството на бившия си кандидат-зет. Казват, че това се случило след грандиозен скандал, тъй като родителите на Айкут обвинили Ицо че ползвал неправомерно повече от година и половина тузарски джип „Линкълн Навигатор“, който взел от фирмата им за отдаване на коли под наем. Вбесен, Стоичков върнал возилото чрез трети човек.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?