Home » КЛЮКАРНИК » Камелия здраво го закъса, певицата едва хваща по…
Камелия здраво го закъса, певицата едва хваща по...
Камелия здраво го закъса, певицата едва хваща по...

Камелия здраво го закъса, певицата едва хваща по…

Една от най-актуалните звезди в чалгата през последните години, Камелия, бавно, но сигурно губи позициите си на звезда в лекия жанр.

Блондинката бе десетилетия наред сред най-обичаните и известни изпълнителки, но фенската й маса се стопява с всеки изминал ден. Доказателство за това е последната й песен „Името ти“.

Парчето излезе миналата седмица, а Камелия дълго време рекламираше премиерата му със своите традиционни полуголи снимки. То се очакваше с повишен интерес, защото е дует с ретро легендата Сашо Роман. Резултатът на песента успя да регистрира едва 300 000 гледания за няколко дни, което е провал, пише в. Галерия“.

За сравнение по същото време далеч по-неизвестната Яница също изкара песен, която обаче има двойно повече гледания в Ютюб, въпреки че Камелия превъзхожда в музикално отношение по-младата си колежка.

Спадналият интерес към песните на Камелия се отразява и на броя на участията й и на банковата й сметка. В момента блондито има едва 5 изяви по клубовете на месец.

Макар да не дели хонорара си с никоя компания и да използва приятеля си Цветин за озвучител, приходите на певицата са нищожни. Поне от музикалното шоу „Гласът на България“ взима солиден хонорар.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?