Home » ЗОДИИ » Кармичен подарък на Черната луна: зодии, които ще бъдат възнаградени от съдбата многократно от 25 април
Cherna luna zodii

Кармичен подарък на Черната луна: зодии, които ще бъдат възнаградени от съдбата многократно от 25 април

Юпитер често е наричан и господарят на кармата. Всичко това се дължи на факта, че тази планета рядко дава подаръци просто така. Човек или получава аванс от щедрото небесно тяло, или бива възнаграден за минали заслуги.

Всяко взаимодействие между Юпитер и Лилит винаги трябва да се приема с повишено внимание, защото Черната луна може да събуди желание за нечестни печалби, както и да привлече вниманието на измамниците към вас. Тогава ще говорим само за безопасността на това, което имате. Но в края на април Лилит и Юпитер влизат в рядък аспект, който носи изключителен късмет на няколко представители на зодиакалния кръг едновременно.

По правило този аспект е свързан с парите на други хора. С други думи, можете да завладеете финанси, които все още не ви принадлежат: да продадете нещо изгодно, да получите подарък или да влезете в наследство.

Също така в този аспект всички парични спорове в съда се разрешават положително. Но не трябва да изключваме възможността Юпитер и Лилит, образувайки тригон, да ви позволят да забогатеете чрез официални дейности. Хората получават отлична възможност да увеличат доходите си чрез бонус или получават възможност да научат нова дейност, която ще им донесе допълнителен източник на доходи.

Под влияние на аспекта на Юпитер и Черната Луна хората започват да си вярват и оттук започва най-важното. Трябва да „помогнете“ да надхвърлите силата на Юпитер и следователно да оправдаете надеждите, възложени на вас. Само така можете да увеличите многократно заслужената си награда. Но ако хората искат да получат това, което искат чрез измама, тогава връщането на кармата не може да бъде избегнато.  В продължение на няколко месеца те ще бъдат преследвани от провали и финансови загуби.

И така, сега от Ко4 ще ви кажем кой от зодиакалния кръг ще има най-голям късмет, кои зодиакални знаци ще са любимците на Господаря на кармата и Черната луна. Всичко, което трябва да направят, е да не развалят поредицата от приятни събития, която предстои.

Близнаци

Хората от този знак ще получат голям брой интересни предложения. Също така Близнаците ще бъдат третирани по-снизходително от своите шефове, колеги и приятели. Не можете да откажете предложената помощ и не трябва да пренебрегвате молбите на нуждаещите се.

Като цяло е по-добре представителите на въздушната стихия да се доверят на съдбата; до края на април тя ще поднесе няколко приятни изненади.

Дева

Представителите на този знак ще може да се справят с всякакви неприятности. В работата и у дома Девите ще преживеят само широк успех; всичко, което представителите на земната стихия предприемат, е обречено на успех. Черната луна ще даде шанс на Девите да се сбогуват с хората, които са причинили негативизъм и са попречили на растежа им, а Юпитер щедро ще ги възнагради с нова възможност да станат по-добри и по-богати.

Девите не бива да се отказват от пътуванията – ако ви се удаде възможност да отидете на служебно пътуване, можете да го използвате за създаване на нови запознанства и търсене на бизнес партньори. Но не е необходимо да се изключват романтичните настроения, особено за свободните представители на това съзвездие.

Водолей

Аспектът на Юпитер и Лилит ще помогне на Водолеите да защитават правилно личните граници. Хората от тази зодия вече няма да търпят неуважение и грубост. Но не трябва да се страхувате, че натискът на Водолей може да се възприеме негативно от другите.

Напротив, представителите на съзвездието ще могат да спечелят авторитет и да съберат около себе си съмишленици. Що се отнася до финансите, попълването на бюджета трябва да се очаква в последните дни на април.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?