Катето Евро тактично към снахата: „Ивче, искам още внуци – действайте!“

Катето Евро тактично към снахата: "Ивче искам още внуци - действайте!"

Най-сетне ще има сватба за един от заклетите ергени у нас, Александър Кадиев. Припомняме, че точно преди една година, навръх Коледа, Сашо се сгоди за Ивелина Чоева в дома на родителите й, но от тогава насам двамата така и не обелиха дума за сватба.

Е, оказа се, че все пак влюбените не са се отказали от намеренията си и сватба ще има, при това през лятото на 2024-та.

Това издаде бъдещата свекърва на Чоева, Катето Евро.

„Сашето ще се жени, ще имаме сватба през август. За първи път и аз да оженя някое дете“, похвали се актрисата. Очевидно веселякът Александър Кадиев е решил да се вземе законно с половинката си Ивелина Чоева, с която са гаджета повече от две години.

Евро не разказа повече за тържеството, което най вероятно ще е на родното Черноморие, но не скри, че лично тя не е фенка на ритуалите по бракосъчетание.

„Просто като чуя тази жена в обредната зала какви глупави неща говори и ми става много смешно“, заяви актрисата и продължи: „Все едно е човек дали се е разписал. Ние с мъжа ми се подписахме по друга причина, да ни дадат апартамент. Иначе това си е празненство на любовта“, допълни тя.

„Не знам дали Ивчето ще е с бели дрехи. Ще е купон с приятели, ще се обичаме. Ще имаме още внуци. Но още нямаме новина за това. Ивче ако е удобно – действайте“, обърна се към снахата Катето с типичния си „тактичен“ маниер.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Катето Евро тактично към снахата: „Ивче, искам още внуци – действайте!“"

Какво мислите?