Новините на фокус
Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Качествен суроватъчен протеин Animal Whey
Качествен суроватъчен протеин Animal Whey

Качествен суроватъчен протеин Animal Whey

Ходите ли на фитнес и искате ли да постигнете релефно и добре оформено мускулесто тяло?

Тогава се нуждаете от суроватъчен протеин, който е градивният елемент на мускулатурата. Ето защо сега ще Ви запознаем с Animal Whey на производителя Universal в Healthstore. Ще разберем съдържа ли някакви мазнини и кога е удачно да го приемаме? Необходимо ли е спазването на определен хранителен режим за максимална ефективност?

Какво е съдържанието на мазнините в този вид суроватъчен протеин Animal Whey

Специалната преработка и технология за извличане на суроватъчния протеин от всички останали хранителни вещества позволява създаването на хранителна добавка, която изключително добре е изчистена или с минимално съдържание на допълнителни съставки. Това позволява получаването на ефективни резултати и запълването на нуждите на организма от отделни елементи. Animal Whey е един такъв протеинов бленд, който предимно се използва от силовите спортисти, като щангисти, културисти, силови атлети.

Продуктът е добър още, поради наличието в него на храносмилателните ензими бромелаин и папаин, спомагащи за подобреното усвояване. Именно поради успешната технология на разделяне и извличане на отделните съставки, този суроватъчен изолат е с ниско съдържание на мазнини от само 1,5 гр.

Кога трябва да се приема

С оглед на това, че организмът има най-много нужда от хранителни запаси и най-вече протеинови елементи след тренировката, то експертите препоръчват приема на Animal Whey след приключване на физическите активности за деня. Препоръчително е вземането на доза и половина, измерена чрез специалната мерителна лъжичка. Когато сте в почивен ден, същата доза може да се приема по всяко време на деня, разтваряйки я в мляко или вода в количество около 350 мл.

Ето няколко от ползите при приема на Animal Whey:

помага при възстановяване след тежки и изморителни силови тренировки;
ускорява мускулния растеж;
спомага за увеличаване на чистата мускулатура и намаляване на излишните мазнини;
добра усвояемост от организма;
разнообразие от вкусове – ванилия, бисквити, сметана, шоколад.

Трябва ли да бъдем в хранителен режим

За най-добра ефективност при изгаряне на излишните мазнини и натрупването на чиста мускулна маса е необходимо спазването на подходящ хранителен режим. Поради ниското съдържание на мазнини и калории, както и наличието на споменатите по-горе храносмилателните ензими, Animal Whey е изключително подходящ за прием съвместно със спазването на подходяща диета за максимални резултати.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*