Горещи новини

Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле, Гонзо е фалшив мъжкар

Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле Гонзо е фалшив мъжкар

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова е една от най-красивите български в целия ни телевизионен ефир.

Преди да застане пред картата с облаците и температурите, тя е била спортен журналист. Това си остана известно на малцина, защото младата Ева тогава се е изявявала в друга медия – спортната преса.

„Футболистите ми даваха интервю с готовност“, това разкри с усмивка Кикерезова в интервю в YouTube канала на „Блиц“. Тя направи и няколко коментара за български величия, които вероятно ще имат сериозен отзвук.

Изключително пряма, Ева Кикерезова заяви, че Валери Божинов е бил „още по-зле“ в поддържането на публичния си образ по време на ранния етап на кариерата си. Феномен в „Лече“ с огромни надежди за бъдещето, Божинов се държал доста лигаво при първото си интервю с Кикерезова. „Започна да говори на италиански, даде телефона на друг човек. Аз обаче знам италиански и разбрах какво става, казах „Дай ми го оня, другия“.

Езиците са били голямото предимство на Кикерезова в спортната преса, където тя започнала работа две седмици след завършване на училище. Понеже завършила гимназия с португалски, тя станала безценна за контакт с многото бразилци, които се появиха в българските отбори в определен период.

Ева разказа, че в родното ѝ семейство всички са от „Левски“, но тя сменила симпатиите си и станала фен на ЦСКА. Това станало покрай работата ѝ, защото тя видял в червените много по цивилизовано отношение към журналистите. „В „Левски“ по това време имаше такива неща, като да минаваш през краката на противниците, Гонзо с окървавената глава… За мен това беше фалшиво мъжкарство“, обясни Кикерезова.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кикерезова смаза футболни величия: Божинов още отначало си беше зле, Гонзо е фалшив мъжкар"

Какво мислите?