Home » КЛЮКАРНИК » Клошарката Сузанита на колене пред Орхан Мурад: Прости ми за „кьорав изрод”, тате, дай някой лев!
Syzanita kym Orhan Murad: Prosti mi

Клошарката Сузанита на колене пред Орхан Мурад: Прости ми за „кьорав изрод”, тате, дай някой лев!

Животът на Сузанита не е лесен, след като баща й Орхан Мурад напусна майка й Шенай. Девойката взе страната на майка си и това й коства много, защото татко й й спря всякаква финансова подкрепа.

Положението за Сузи стана още по-тежко, след като забременя и роди. Разходите се увеличиха, а парите станаха мираж.

Изпълнителката на „Луцифер и Буда” беше стигнала почти до просешка тояга, преди Орхан Мурад да се намеси. Отскоро певецът отново е близък с щерка си и най-после се е запознал с внука си.

Според запознати именно Сузанита е потърсила баща си, за да го помоли да я избави от нищетата. В началото той показвал гордост и отказвал заради нейните думи, че той е „кьорав изрод”, но след като тя буквално паднала на колене пред него, незрящият певец се трогнал и й дал пари, с които да изкара месеца.

Девойката е много зле с парите, но не се хваща да работи. Бебето й е само на година и половина, а тя не взима майчински добавки, защото досега никъде не е работила.

Майка й явно не й помага много с детето и не може да го остави на нея, за да започне някаква работа. Мъжът й Марк пък не печели много като състезател по хвърляне на копия. Освен това двамата постоянно се разделят и събират, което говори, че любовта им не е толкова голяма.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?