Home » KO4 STORY » Когато се роди я обявиха за най-красивото момиче в света. Ето как изглежда днес, на 15 години / СНИМКИ
Когато се роди я обявиха за най-красивото момиче в света. Ето как изглежда днес на 15 години / СНИМКИ

Когато се роди я обявиха за най-красивото момиче в света. Ето как изглежда днес, на 15 години / СНИМКИ

Кристина Пименова е родена в Москва. От ранна възраст нейната външност привлича много внимание. Само на 4 години тя вече се качва на подиума, а днес е най-младият супермодел в света.

Нейната майка е бивша манекенка и тя споделя, че дъщеря ѝ от ранна възраст прекарва 4 часа на ден в тренировки. Занимава се предимно с художествена гимнастика. Също така посещава обикновено училище, ходи на стрелба няколко пъти в месеца. 2 пъти годишно участва в модни ревюта и различни колекции.

Едва на 9 години, Кристина вече приковава вниманието на световни медии върху себе си. Коментарите са разнородни – дали момичето ще остане без нормално детство, дали ще бъде съсипан нейния живот заради красотата, която притежава.

Мнозина отбелязват аристократизма на младата рускиня и нейните прекрасни сини очи. Майка ѝ посочва, че всичко е във възпитанието на детето. За разлика от много западни деца, на нея не ѝ е позволено всичко.

Нейната кариера тръгва стремглаво нагоре. На 7 годишна възраст младата красавица се появява на корицата на детското издание на Vogue, а след това позира с модели на Роберто Кавали, Dolce & Gabbana, Armani и Benetton.

На 10 години Кристина се превръща в супермодел. Майка ѝ подписва доходоносен договор с агенция и семейството заминава за САЩ.

Очарователното момиче е с над 2,6 милиона последователи в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Сега тя е на 15 години и споделя красиви снимки от малдивските плажове, където е прекарала средата на декември и е отпразнувала своя рожден ден.

Междувременно е намерено и ново най-красиво момиче в света. Британските медии провъзгласиха рускинята Анастасия Князева за най-красивото момиче на света. Тя покорява феновете със своя външен вид на кукла и големи сини очи.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?