Горещи новини

Кои са сигурните в „Като две капки вода“?

Кои са сигурните в „Като две капки вода“?Кои са сигурните в „Като две капки вода“?

Шоуто „Като две капки вода“ тръгва от 25 февруари по Нова тв

Петя Буюклиева и Мария Илиева ще мерят глас и артистични способности в „Като две капки вода“ – разкрива в. „Уикенд“. Двете дами вече са потвърдили участие в седмия сезон на шоуто за имитатори. Освен тях в него по всяка вероятност ще влезе и гримьорът Цецо Андреев, който в края на миналата година беше и в „Биг Брадър“ – отбелязва изданието.

Както изданието вече писа, в шоуто има още двама сигурни участници – Папи Ханс и Тита. Преговорите за запълване на бройката от 8 души продължават. Говори се, че в шоуто ще влезе и Джулиана Гани, но не е сигурно, че ще я поканят. Скандалният Валентин Кулагин също се натиска да влиза в шоуто.

Вече е ясна и датата, на която стартира „Като две капки вода“ – 25 февруари. Тя съвпада с дена, в който в ефир с нов сезон се завръща кулинарното шоу на Би Ти Ви „Мастършеф“. Имитаторското състезание започва в 20 ч. – час по-рано от кулинарното шоу.

Както „Уикенд“ вече писа, в журито на „Капките“ тази година ще има двама постоянни членове – Фънки и Хилда Казасян. Третият оценяващ ще се сменя всяка седмица. Почти сигурно е, че поне веднъж това ще бъде Ненчо Балабанов. Спрягат се също имената на Преслава и Калин Врачански.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кои са сигурните в „Като две капки вода“?"

Какво мислите?