Home » КЛЮКАРНИК » Кой сега е на колене: Изродът Георги Георгиев опозна „мъжката любов“ в ареста!
Кой сега е на колене: Изродът Георги Георгиев опозна "мъжката любов" в ареста!

Кой сега е на колене: Изродът Георги Георгиев опозна „мъжката любов“ в ареста!

Странно как човек може да пропилее целия си живот, да изгуби сам семейството и детето си дори, само защото е изрод. Психопат, който не се поддава на лечение, единственият „цяр“ е затворът и то за дълги години.

Подобни престъпници са много, но в случая става дума за печално известния Георги Георгиев от Стара Загора, който вече хиляди българи наричат просто „изверга“ или „изрода“, опропастил живота на 18-годишно момиче. Момиче, което в нито един момент не е било заплаха за него, а тъкмо обратното, опитвало се е да се спаси.

Е, Дебора от Стара Загора ще получи възмездие и това ще стане благодарение на цяла България, която се вдигна в нейна защита и в защита на всички насилвани жени у нас.

Знаем, че касапинът й е в ареста от дни като е влязъл там ужасен. Разбираемо. Много хора са наясно какво се случва зад решетките с такива като него.

От последните минути: Истината излезе наяве! Ето кой пази гърба на касапина от Стара Загора – Жоро Бизона / СНИМКИ

Един въпрос се чува из цяла Стара Загора от няколко дни и той е – кой сега е на колене, Гоше?! След като плъзна информация, че бабаитът и страшилището за девойките е опознал „мъжката любов“ в ареста.

Говори се, че „романтиката“ настъпила при смяната на надзирателите в ареста, когато Георги бил приклещен от двама здравеняци. Какво точно се е случило, можем само да гадаем, но едно е сигурно – където има и огън, обикновено има и дим. А и това далеч няма да е първата подобна „любовна среща“ зад решетките.

Източник: Разкрития

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?