Горещи новини

Кой я „оправя” в bTV? Връзкарката Натали Трифонова продължава да се издига, накрая ще стане и директор

Кой я „оправя” в bTV? Връзкарката Натали Трифонова продължава да се издига накрая ще стане и директор

Натали Трифонова е може би най-голямата връзкарка в Би Ти Ви. Тя започна по заместване на мижава позиция, а сега вече има свое предаване.

Русокосото изкушение започна като синоптичка, но шефовете бързо-бързо я преориентираха в нещо, за което не е учила и ден. В момента тя го раздава тв водеща, макар да няма никакъв опит като такава преди това.

Натали с връзки измести Петя Дикова като водеща на „Култ”. Без да е учила за журналист или тв водещ, блондинката се намърда на мястото на известната щерка, която има журналистическо образование, но очевидно не прави секс с правилния човек.

Всички в БТВ виждали, че Трифонова е толерирана от ръководството и били убедени, че е любовница на някого от началството. Тя, разбира се, отказва да признае, че няма талант и постига всичко само с дълги крака и изящна усмивка.

Откакто е телевизионно лице, Натали постоянно се издига. Първо беше синоптичка, после стана тв водеща, а сега предаването й бе изместено в по-гледаем ден и час. „Култ” вече се излъчва в неделя, от 15:30 до 16:30 ч.. Това е много по-добре от предишното в събота около обед, защото тогава се гледа много по-малко телевизия, тъй като мнозина още изтрезняват от петък вечер.

Както е тръгнало, накрая нищо чудно Натали Трифонова да стане и директор на БТВ. Защо не, ако любовникът й може да си го позволи?!

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Be the first to comment on "Кой я „оправя” в bTV? Връзкарката Натали Трифонова продължава да се издига, накрая ще стане и директор"

Какво мислите?