Home » КЛЮКАРНИК » Коледно чудо: Синоптичката Лора Георгиева показа бременно коремче – честито! (СНИМКИ)
Коледно чудо: Синоптичката Лора Георгиева показа бременно коремче - честито! (СНИМКИ)

Коледно чудо: Синоптичката Лора Георгиева показа бременно коремче – честито! (СНИМКИ)

Ослепително красивата синоптичка Лора Георгиева потвърди слуховете, че очаква втората си рожба по най-красивия възможен начин – с коледна фотосесия.

От известно време се носят какви ли не слухове за красивата Лора Георгиева, която е на екрана на Нова тв, за да представя прогнозата на времето. До сега тя криеше от обществеността, че чака бебе от известен сирийски бизнесмен, който е собственик на „Самекс” и се казва Лазгин Маджид и е брат на Ариф Маджид.

А вторият живее в брак с друга хубавица Жасмина Маджид, която му роди 4 деца.

Лора и богаташа са заедно от 1 година, но явно връзката им се развива бързо, защото двамата живеят на семейни начала и скоро ще посрещнат първи наследник заедно.

След като в медиите се разчу за бременността на Лора, секси брюнетката се принуди да покаже актуалната си визия.

Синоптичката публикува слади снимки с десетгодишната си дъщеря и двете красавици позират на кадър с огромни подаръци в ръце. А бременната Лора е облякла почти прозрачна рокля, под която се вижда набъбналото й коремче. Публикацията си  озаглави „Моето коледно чудо”.

Лора Георгиева дъщеря

Лора Георгиева бременна

Първородната дъщеря на красавицата е от брака й с убития преди 9 години бизнесмен Борислав Манджуков, който бе застрелян в София. Според слуховете обаче, двамата братя Ариф не били в добри отношения заради новата половинка на Лазгин и с Жасмина не я одобрявали за снаха.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?