Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Колко години всъщност навърши Лили Иванова?
Колко години навърши Лили Иванова

Колко години всъщност навърши Лили Иванова?

Съвсем скоро примата на българската музика Лили Иванова отпразнува своя рожден ден. Още от сутринта на вчерашния ден познати и непознати побързаха да отправят своите пожелания и да изпратят честитки на най-великата българска певица, емблема на българската музика.

Според Лили Иванова и почти всички източници, примата на българската музика отбеляза своя юбилей на двадесет и четвърти април. Тя тръби, че е родена през 1939 година, но се оказва, че това май не е точно така, научи ko4.  Съществуват доста конспирации около рождения ден на певицата.

Най-категоричната версия за смяната на паспортните данни на естрадната прима е поддържана не от кой да е, а от нейния трети съпруг Янчо Таков. „През 1973 г. Лили трябваше да замине за прочутия фестивал във Виня дел Мар в Чили. Според изискванията на организаторите имаше възрастово ограничение, което забраняваше на изпълнители над 31 години да участват. Лили беше на 34 тогава. Затова нашите служби се погрижиха да поправят нейното ЕГН и я подмладиха с 4 години“, признава той в свое интервю.

Друга версия разпространява жена от Каспичан, която е била състудентка на Примата в Института за медицински сестри във Варна. Според нея на 24 април Лили ще отбележи 81-и рожден ден.

На друго мнение е свещеник от Русенската епархия, към която спада родният град на звездата. Духовникът е дълбоко уверен, че тя е родена през април 1936 г. Има и още няколко конспиративни теории за истинската възраст на Примата.

Е, на колкото и години да става всъщност Лили Иванова, пожелаваме й дълголетие, много здраве, лични и професионални успехи.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?