Home » БЪЛГАРИЯ » Корнелия Нинова взриви: ГЕРБ опрощава дълговете на мюфтийството! (скандални разкрития)
Корнелия Нинова взриви ГЕРБ опрощава дълговете на мюфтийството! (скандални разкрития)

Корнелия Нинова взриви: ГЕРБ опрощава дълговете на мюфтийството! (скандални разкрития)

Корнелия Нинова взриви ГЕРБ опрощава дълговете на мюфтийството! (скандални разкрития)Корнелия Нинова избухна със скандални разкрития за Борисов и ГЕРБ, научи ko4!

Със скандални разкрития за премиера Борисов и ГЕРБ избухна Корнелия Нинова. Лидерът на БСП заяви преди малко, че управляващата партия се е договорила не с друг, а с ДПС.

Корнелия Нинова обвини ГЕРБ и ДПС в задкулисни игри и спекулации

Идеята е партията на Доган да подкрепи ГЕРБ в отхвърлянето на ветото на президента Румен Радев. А в замяна на това дълговете на мюфтийството към държавата щели да бъдат… опростени.

Корнелия Нинова предизвика гнева на хиляди потребители в мрежата с нещата, които разкри. Предаваме думите й без редакторска намеса:

„Днес е отхвърлено ветото на президента. Виждате, че ДПС, ГЕРБ и ОП в пълно съгласие отхвърлят аргументите на президента, а и нашите – аз определям това като поредната сделка, особено между ДПС и ГЕРБ.

Цената на тази сделка търсете в петък, в дневния ред на парламента. Става дума за Закона за вероизповеданията. ГЕРБ опрощават на мюфтийството задълженията им към държавата.

Сделката е: „Ние ви подкрепяме, за да отхвърлим ветото на президента и аргументите на БСП, а вие ни опрощавате задълженията към мюфтийството”.

Това е още едно доказателство за правотата в намеренията и поведението на БСП да стои извън това статукво и това задкулисие.

Не можем да бъдем част от това задкулисие. На това статукво и това задкулисие има алтернатива – ние сме тази алтернатива“, заяви преди минути Корнелия Нинова.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?