Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Криза ли? Дъщерите на Цв. Цв. тънат в лукс в Занзибар
Криза ли? Дъщерите на Цв. Цв. тънат в лукс в Занзибар

Криза ли? Дъщерите на Цв. Цв. тънат в лукс в Занзибар

На далечен и екзотичен воаяж е изпратил Цветан Цветанов две от дъщерите си, пише Ретро. Средната и най-малката от трите наследнички на бившия втори в ГЕРБ се къпят в лукс в един от най-скъпите ризорти на остров Занзибар.

Василена и по-малката ѝ сестра София са на екскурзия заедно със сватовете на Цветанов. От няколко години насам студентката Василена е щастливо влюбена в своя приятел Ростислав. Връзката им е толкова сериозна, че двамата редовно пътешестват с неговите родители по света. И в Занзибар те отново са в тяхната компания, като този път са взели и по-малката сестричка на Василена, която е все още ученичка в столично школо. Вероятно самият Цветанов и жена му Десислава не са разполагали с достатъчно време, за да заминат на почивка до отдалечената дестинация заедно с тях.

Островът се намира насред Индийския океан и е изключително популярна точка за отдих сред заможните българи през зимата, когато там температурите са от порядъка на 30-35 градуса.

Щерките на Цветанов и семейството на кандидат-зетя му са отседнали в прочутия хотел „Резиденс“, който се намира на самия бряг на океана, обграден от екзотични палмови гори и разполагащ с частен плаж. Той се състои от десетки луксозни вили с живописен изглед, а цените на нощувките в момента започват от 1400 лева за двама на нощ и стигат до 2700 лева. През февруари и март в Занзибар е пик на туристическия сезон, затова е и най-скъпият период за престой там.

Наследничките на бившия вътрешен министър с удоволствие показват снимки в социалните мрежи от разточителната им ваканция.

1 of 5
Само най-голямата им сестра Гергана не е успяла да замине заедно с тях, тъй като от години живее в Америка, където завърши магистратура, а в момента работи като анализатор към ООН срещу солидно заплащане и се е установила трайно в Ню Йорк.

На средната си щерка Василена Цветанов също е подсигурил образование на световно ниво. От 2021 г. насам тя е студентка във Виенския икономически университет, който е сред най-елитните в Европа и е класиран на 37-о място по престиж в световен мащаб. В столицата на Австрия тя живее заедно със своя възлюбен Ростислав, с когото са двойка от ученици и мислели сериозно за сватба, но едва след като се дипломират.

Очевидно семейство Цветанови са в отлични отношения с родителите на кандидат-зетя, щом са пуснали щерките им да пътуват заедно с тях на близо 11 хиляди километра от България. Те редовно са забелязвани да гостуват и в семейното жилище на Цветанов – прословутия му мезонет с частен асансьор, с който той се сдоби през 2018 г. в новопостроена бутикова сграда на „Артекс“ в столичния квартал „Изток“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?