Home » КЛЮКАРНИК » Криско стана баща мечта, няма търпение да се роди първородния му наследник
Криско стана баща мечта

Криско стана баща мечта, няма търпение да се роди първородния му наследник

Oткакто Криско официално призна, че ще става баща, с приятелка му Цвети са на седмото небе, научи КОЧ

Двамта с нетърпение чакат щастливото събитие през есента, а дотогава прекарват времето си в Слънчев бряг. Явно и неговите фенове усещат какво го радва в момента и на едно от последните му участия на морето, успяха да уцелят право в сърцето със специално подготвен подарък.

Криско получи тениска с надпис „баща-мечта“, което го накара да се просълзи и да заяви от сцената, че няма търпение да се роди първородния му наследник.

На сцената рапъра се качи с Тита, което цялата бе облечена с дрехи на Донатела Версаче. Тийн сензацията бързо събра погледите на всички посетители, които единодушно стигнаха до заключението, че е станала голяма мацка. Откакто се събра с гаджето си, тя направо сияе.

Грандиозните хип-хоп партита на южния плаж в Слънчев бряг продължават още утре (31 юли) с феноменалната комбинация на 100 и Ъпсурт. След като взривиха столицата със своя първи концерт, сега те ще повторят успеха си и на морето. Рапърът 100 Кила е чест посетител на клуба и по време на последното си участие в него, той не пропусна да изрази респекта си към момчетата от Ъпсурт, като дори изказа надежда те отново да се съберат в „оригиналния си състав“.

Но това далеч не е единственото разбиващо парти в този сезон. На 7-и август предстои HIP HOP HISTORY REPEATING, в което участие ще вземат Ъпсурт, Спенс, Димчо, Skiller, DJ Doncho, NDOE, DJ CASS, Alex P и Мария Драгнева.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?