Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Кукличка! Дъщеричката на Фики стана на 2 годинки – истинска малка принцеска (СНИМКИ)
Кукличка! Дъщеричката на Фики стана на 2 годинки - истинска малка принцеска (СНИМКИ)

Кукличка! Дъщеричката на Фики стана на 2 годинки – истинска малка принцеска (СНИМКИ)

Точно преди 2 години Фики Стораро изживя за втори път щастието да стане татко – този път на момиченце, което нарекоха с красивото име Еслем.

Като единствена дъщеря в „мъжко“ семейство тя събра цялото внимание на втория си рожден ден и най-вече това на щастливия си татко.

Фики рожден ден Еслем

Партито мина под мотото „Маша и Мечока“, което очевидно е любимото филмче на малката Еси.

Естествено, имаше обилна почерпка за първото от години момиче в рода. На купона се събра цялата фамилия Стораро, а празненството е било в тесен семеен кръг. Прави впечатление, че малката чаровница и майка й са облечени в едни и същи тоалети – същински принцеси!

Еслем рожден ден

„Празнувахме само с най-близки приятели и роднини. Винаги съм държал да се обграждаме само с хора с чисти сърца, които искрено желаят доброто на семейството ми и малката ми принцеса. Прекарахме си страхотно с обилна почерпка и хубава музика. Като музикално семейство пяхме цяла вечер“, сподели пред „България Днес“ Фики Стораро по повод рождения ден на дъщеря му.

Еслем е второто дете на Фики и съпругата му Гюлджан. Щерката се роди на 21 август 2021 година.

Двамата имат и 5-годишен син, който носи името на бащата на Фики – Тони. Еслем е първото момиче от много години насам в рода на фамилия Стораро и вече е слабост на дядо си, който е баща на двама сина – Фики и Емрах.

„Със съпругата ми и цялото семейство подготвихме много изненади за Еси. Любимите й герои – Маша и Мечокът, оживяха, за да я поздравят, а розовият цвят присъстваше навсякъде, точно като за истинска принцеса.

Имаше и много подаръци, но най-големият подарък, който имаме всички, не е материален. Това е, че цялото семейство сме заедно и се подкрепяме както в добро, така и в лошо. За мен това е най-голямото щастие и благоденствие на всички ни“, заяви с умиление фолкпевецът.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?