Home » КЛЮКАРНИК » Култовата Христиана от „Ергенът“ стана доброволец, ще помага на възрастни
Kyltovata Hristiana shte pomaga na vyzrastni

Култовата Христиана от „Ергенът“ стана доброволец, ще помага на възрастни

Култовата блондинка, която роди лафа на сезона „ше та заапа“, в личния живот е добра душа и обича да помага на хора в нужда, раздавайки пакети с храна на баби и дядовци.

Това става ясно от публикувани от нея в социалните мрежи видеоклипове, на които се вижда как сама мъкне торби с продукти, купени от хипермаркети, и ги предоставя на възрастни хора на портата пред къщите им.

Благотворителната кампания е озаглавена „Миг човечност“ и събира доброволци най-вече от родния град на русокосата фурия Кюстендил. Последната инициатива на кампанията е в сътрудничество с Клуб За Бъдеще – Кюстендил и Спасителен клуб за Бъдеще – Стара Загора. Доброволците съвместно обикалят селата Средорек и Метохия, за да предоставят на възрастните необходимите прегледи и подкрепа.

Участието й в "Ергенът" не продължи особено дълго
Участието й в „Ергенът“ не продължи особено дълго

Христиана Манова е родом от Кюстендил. Семейството й е изключително влиятелно, като баща й е бивш дипломат. Христиана е истинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички.

За нея с пълна сила важи максимата: „По-добре царица на село, отколкото пъдар в града“. Дойде ли петък вечер, Хриси слага високите токчета и късата рокля и се превръща в парти фурията на Кюстендил. Купоните, на които присъства, са до зори, а тя винаги е в „окото на бурята“ – пее, танцува, хвърля салфетки, пие шотове директно от бара, а шампанското й се сваля с люлка. Дойде ли 7 ч. в понеделник обаче, тя маха екстеншъните, слага незабележим грим, облича се със строго официален костюм и се превръща в г-жа Манова.

България в световната надпревара с чипове

Христиана раздава торби с продукти на възрастни хора
Христиана раздава торби с продукти на възрастни хора

Христиана е завършила военна академия с „Психология и Национална сигурност“ и работи като психолог в училище. Не крие, че обожава работата си – за нея децата са надеждата на България и я вдъхновяват всекидневно да се бори за едно по-добро бъдеще. Винаги е готова да ги изслуша и подкрепи, а подходът й е изключителен лесен и достъпен – за тях тя е просто „кака Хриси“.

Запечатва благотворителните мигове на видео
Запечатва благотворителните мигове на видео

Възпитава учениците на толерантност и ученолюбие – според нея България няма нужда от неуки и неграмотни хора. За година и половина Христиана смята, че е натрупала достатъчно голям опит с децата, за да може смело да заяви, че ще бъде страхотна майка. Единствено, което й остава, е да намери таткото.

Изискванията й обаче не са никак малко, защото се смята за красива и образована и заслужава най-доброто. Очаква мъжът до нея да бъде финансово стабилен, тъй като е свикнала да бъде материално осигурена – от бившите си половинки вече е получила огромна къща и ултралуксозен автомобил.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?