Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Късметът и парите ще почукат и на вашата врата, просто внесете тези 8 неща в дома си
Късметът и парите ще почукат и на вашата врата просто внесете тези 8 неща в дома си

Късметът и парите ще почукат и на вашата врата, просто внесете тези 8 неща в дома си

Това са 8-те стъпки, които трябва да следвате, за да поканите щастието в дома си. Според източното изкуство фън-шуй всяко нещо, всеки предмет в дома ни и неговата позиция влияят на енергията, която ни обгражда.

Затова трябва да следваме някои простички правила, с чиято помощ да си осигурим максимално здравословна и позитивна атмосфера в дома, а това, както знаем, е свързано с чувството за щастие. Ето 8-те неща, които трябва да внесете в дома си, за да почукат щастието и късмета и на вашата врата:

жена полива бамбук

1. Внесете здрави, буйни растения като красула, бамбук и билки за пречистване на въздуха или всяко растение, което е енергично и ще вирее на осветлението в тази зона.

фън шуй фонтан

2. Внесете вода в дома си: картина на вода, огледало или нещо, което изобразява вода. Според фън шуй фонтанът в зоната на парите би бил добър. Огледалата са чудесни за тази зона и можете просто да закачите снимка или картина с красив водопад, езеро или подобно.

3. Подчертайте конкретни форми в тази зона, за да можете да достигнете желаната енергия, използвайки форми като: правоъгълник (дърво), квадрат (земя), вълни (вода). Това могат да бъдат рамки за картини, плат и тапети. Тези форми ще донесат добра енергия в тази зона.

4. Картина на гора, парк или дива зеленина ще донесе добра енергия и можете също да окачите картина на интересни земни образувания, като пясъчен плаж, планина или каньон, за да представите Земята.

зелени стени

5. Изберете най-добрите цветове за вашите стени, тъкани или декор: лилавото, зеленото и червеното са най-мощните за привличане на богатство.

фигурка Буда

6. Също така закачете изображения, които представляват или символизират изобилието. Можете да изберете нещо модерно или образ, който ви представя в изобилие и блясък. Помислете за класически фън шуй декорации, просто се уверете, че всички те отговарят на вашия интериор и наистина принадлежат там.

солна лампа

7. Хималайските лампи са добър избор. Ако обичате източната мъдрост, медитация или йога, можете да внесете просперитет и мир в дома си, като донесете свещена фигура в дома си.

8. Винаги поддържайте енергията свежа и жива с помощта на естествени и приятни аромати, свежи цветя или ароматизирани свещи.

Поддържайте зоната си добре осветена и пускайте успокояваща и релаксираща музика.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?