Home » КЛЮКАРНИК » Къща за милиони! Това е ПАЛАТЪТ, в който живеят Наско Сираков и Илиана Раева! (СНИМКИ)
Къща за милиони! Това е ПАЛАТЪТ

Къща за милиони! Това е ПАЛАТЪТ, в който живеят Наско Сираков и Илиана Раева! (СНИМКИ)

Бившият футболен национал Наско Сираков и “златното момиче” Илиана Раева са една от звездните двойки на България.

Любовта им датира от дълго време насам, като двамата имат и две деца. И до днес Наско и Илиана са заедно и не спират да се обичат, което е наистина хубаво. В момента двамата живеят в прекрасна къща, намираща се в столичния квартал Драгалевци – място, където пребивават много богаташи, разбра Ко4.

Те обаче продават своя скъпарски имот. Къщата е обявена за продан. Но все още не се е намерил купувач, който да изръси 4 милиона и 300 хиляди евро. За толкова пари е обявен имотът.

Постройката се разпростира на 920 кв, м. разгъната площ, прилежащите й зелени площи са повече от 5 декара. В това тузарско имение на Сираков се намира и прословутия параклис, в който Илияна често прекарва часове, както самата тя неведнъж е признавала.

В красивото имение е построена будка за денонощния пазач, а за персонала, който обслужва стопаните има отделна постройка. Стлъбището, от което се стига до отделните стаи и до кабинета на бившия футболист, който е пълен с ловните трофеи е цялото от мрамор.

Най-атрактивен обаче е вътрешния басейн. Той се намира на първия етаж. Съвсем близко е до огромния хол. Отделен е от него със стъклени витрини.

Вита стълба отива към втория етаж на къщата. Където са разположени спалните помещения. Баровското жилище притежава и сауна, която Сираков ползвал по няколко пъти на седмица.

Преди да се преселят преди години в Драгалевци спортното семейство имаше друг тузарски имот в Долни Богров. Който бе известен с това, че има два тенис корта, предават от slava.bg.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?