Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Къща за 1 млн. лв. – ябълката на раздора между Николета Маданска и Венелин
Къща за 1 млн. лв. - ябълката на раздора между Николета Маданска и Венелин

Къща за 1 млн. лв. – ябълката на раздора между Николета Маданска и Венелин

Луксозна 2-етажна къща в село Бистрица е причината Николета Маданска и Венелин Петков да не се поглеждат. В момента двамата водят дела за въпросния имот, в който живееха дълги години на семейни начала.

Според сайтът Intrigi.bg палатът се оценява на малко над 500 000 евро.

Част от двора на имота в Бистрица:

Всъщност имотът е собственост на Венелин Петков и макар двамата да нямат брак, дълги години живееха на семейни начала, което автоматично дава право на Маданска на дял от къщата.

Като майка на двамата му сина на нея се полага половината от имота, а по закон след раздялата тя има право да отглежда децата си там. Водещата обаче избра да се изнесе с момчетата при родителите си в село Лозен, където семейството й има още по-голям палат.

Ето го:

В момента Петков и Маданска водят дело за подялба на родителските права и за имота в Бистрица.

Месеци след като звездната двойка се раздели, Петков пък стана жертва на апаши, които разграбиха въпросния имот. Според запознати в момента журналистът живее в апартамент в София, но няма намерение на продава къщата в Лозен.

В хода на делото все пак с Маданска стигнаха до консенсус за отглеждането на децата и всеки втори уикенд те са при татко си. Какво ще се случи с луксозния имот в Бистрица, засега остава загадка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?