Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лелите на Азис на турне: Врачуват из страната
Лелите на Азис на турне

Лелите на Азис на турне: Врачуват из страната

Лелите на Азис са тръгнали на турне из страната, за да врачуват на хора с проблеми, разбра КОЧ

Двете дами от Костинброд и майка му са прочути с ясновидските си способности в цялата страна. Наследили ги от тяхната майка и баба на Азис, която обаче в последно време е закъсала със здравето и все по-рядко приема клиенти в дома си. Лелите и майката на Ромския славей обикалят по-големите градове от страната, като желаещите да си запазят час могат да се свържат с тях чрез официалната им страница във „Фейсбук“, създадена от певеца, който е и техен мениджър.

Врачките признават, че най-често ги търсели за разваляне на магии, родови проклятия и помагане на болни хора. За помощта си те нямали фиксирана тарифа, а вземали на когото колкото му се откъснело от сърцето.

Лелите на фолкпевеца се радват и на интерес от страна на ВИП клиенти. Първата, която се възползва от услугите им, бе колежката на Азис – Мария. Певицата, с прякор Отварачката, е близка приятелка на Васко, който ѝ подарил сеанс при даровитите си роднини. Най-възрастната от трите му лели – Стефка, хвърли карти на изпълнителката и разкри някои подробности около личния ѝ живот, докато Азис предаваше срещата им на живо в социалните мрежи.

„Мария, картите не са ти лоши, но си с лоша карма, защото имаш обърнато венчило“, започна гледането леля Стефка. „Да, знам, че не трябва да подписвам. Подпиша ли, аз, дето най си падам по сватбите, всичко ми се разваля“, потвърди думите ѝ Мария. Леля Стефка бе категорична, че дори и да заживее с някого, тя не трябва никога да сключва брак, за да не се разпадне връзката ѝ.

„Ще има трето венчило, но не трябва да подписваш“, врачува лелята на Азис на Мария. Според нея съдбата на певицата още от първия брак ѝ е тръгнала на обратно. Леля Стефка разкри още, че мъжът, който в момента е до певицата, е кестеняв, а Мария призна, че е по-млад от нея, макар да крие годините му. „Не е лошо момче. Ти си лошата. Дразниш положението“, предупреди я лелята на Азис.

Ретро

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?