Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лена Бориславова ще става майка-Снимка
Лена Бориславова ще става майка-Снимка

Лена Бориславова ще става майка-Снимка

Лена Бориславова е бременна в четвърти месец, научи „Труд нюз“, от свои източници. Бившата шефка на кабинета на Кирил Петков и спрягана за негова любовница се сгоди миналата година за Мирослав Иванов, който пък същият Петков направи председател на НС. 

Засега не е ясно кой е баща на детето.

Това е и причината за светкавичния кризисен ПР, който залива медиите в момента. От щаба на ПП раздават огромни пари, за да се съчиняват умилителни материали за бременната Лена, само и само да бъде избегнат основният въпрос – кой е бащата.

Хронологията на събитията също е странна. Първата дописка, която излиза по въпроса е от 5 януари. В нея се съобщава, че Лена и Миро „работят за бебе“. В последващи текстове се твърди, че е „станало по Коледа“.

Политическият въпрос е – защо, знаейки, че е бременна, Бориславова се кандидатира за депутат, само, за да се откаже веднага, а личният – кой е бащата.

От около 2 месеца с кризисния ПР на Лена е ангажиран Любомир Павлов, известен като Любо пъпката. Задачата му е да омекоти удара, който ПП биха понесли от скандала с нероденото дете.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*