Home » КЛЮКАРНИК » Лена кръсти бебето в чест на Кирил Петков
Лена кръсти бебето в чест на Кирил Петков

Лена кръсти бебето в чест на Кирил Петков

Лена Бориславова, която стана майка на 19 септември за пръв път, е нарекла дъщеричката си Деа, като богинята на промяната в келтската митология.

Изборът на име за наследничката на юристката и партньора ѝ Мирослав Иванов – депутат от ПП, очевидно не е случаен. Тъй като и двамата са ключови фигури в партията на Кирил Петков, а близките отношения на самата Лена с лидера ѝ не са тайна за никого, тя се спряла точно на това име. В буквален превод от латински то значи „богиня“ и се смята, че носи късмет на притежателките си.

Изборът на първата буква от името на дъщеричката на Лена и Миро също не е чиста случайност. Дълги месеци те подбирали имена, започващи с „д“, защото майката на Иванов се казва Димка. Те искали да ѝ окажат честта внучката да носи нейната буквичка, тъй като Бориславова не била съгласна да я нарекат изцяло с името на свекърва ѝ.

Двете дами невинаги са били в цветущи отношения и доскоро усилено се говореше, че трудно мелели брашно, а родителите на Мирослав не приемали леко скандалите около снаха си, както и замесването ѝ в любовни триъгълници с Кирил Петков. Те живеят в Ямбол, а допреди да забременее, Бориславова рядко им гостувала и не се чувствала добре дошла в дома им.

Напоследък обаче в семейството царели мир и любов и греховете вече били изкупени, казват съграждани на родителите на Миро.
Родителите на Мирослав Иванов 

Гордият татко не пропусна да благодари на любимата си за щастието, с което го е дарила, веднага след раждането на Деа.

„Да си родител е велико, невероятно чувство! Да виждаш живота през очите на своето дете и то да опознава света през твоите е магия! Благодаря ти, Лена, за това прекрасно чудо, което ни дари! Да създадеш и дариш живот е наистина велико!“, написа той във фейсбук профила си по случай появата на бебето. Двамата с Лена получиха хиляди честитки и пожелания, но сред поздравленията в социалните мрежи липсват такива от Кирил Петков и официалната му съпруга Линда. Възможно е обаче двамата да са честитили лично или пък по телефона на младите родители.

На първо време Лена щяла да разчита на помощ за бебето на сестра си Маргарита, която е лекар и се прибра от Париж заради раждането ѝ, както и на своята майка. Вероятно на по-късен етап ще се наложи 33-годишната амбициозна юристка да си е наеме и бавачка, за да може да съчетава майчинството с работните си ангажименти. Самата тя в свое интервю неотдавна призна, че не е примерна къщовница.

„На мен домакинските занимания не са ми слабост нито като предпочитания да ги свърша, нито като успеваемост. Загуба на време е. Майка ми никога не ме е съветвала да се уча да готвя на мъжа или че трябва да мия чиниите“, каза неотдавна Лена. Тя и Иванов живеят в апартамент в столичния квартал „Лагера“, който е купен на кредит и все още изплащат. Скоро те направиха пълен ремонт на жилището си и обособиха детска стая за появата на първата им рожба.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?