Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Лечителят Иван Тодоров: Минерална вода пийте само 3 месеца в годината!
Лечителят Иван Тодоров: Минерална вода пийте само 3 месеца в годината!

Лечителят Иван Тодоров: Минерална вода пийте само 3 месеца в годината!

Лечителят Иван Тодоров е завършил виетнамска филология, източни езици и култури в Петербургския държавен университет, Русия.

От 1990 г. се занимава с практическа радиестезия и фъншуй анализи. Специалист в областта на сложните информационни системи, геопатологията, радиестезичната диагностика и прогностика и умее да открива всякакви диагнози още в зародиш.

Той е на мнение, че една от основните причини хората да боледуват е, че не пият достатъчно и хубава вода. Минералната вода се пие три месеца в годината – април, август, декември, когато са постите. Природата го е измислила. И трябва да пием три различни минерални води по състав и киселинност. Ако правим това, ще изчистим и бъбреците, черен дроб, жлъчка и няма да трупаме шлаки в организма си.

Ако се пие само минерална, е вредно, директно от извора пък съдържа много радиоактивност, което също може да е проблем за някои. България е благословена в това отношение, но трябва да си пазим изворите, защото иначе ще загинем“, обяснява специалистът.

„Изследвам водата чрез микроскоп. Вземам течността, която е била във взаимодействие с човека. След това я покапвам на предметни стъкълца и тя се изпарява по естествен път. Картините стават видими при много голямо увеличение от 1500 до 8000 пъти. С просто око не може да се види.

Личният ни опит от работата с водата през последните години ни позволи да направим следните няколко важни извода. Водата винаги реагира с промяна на своята структура, когато върху нея се въздейства със слово. Ако пием литър-литър и половина вода на ден, ако ѝ благодарим, ще я активираме и ще я направим жива.

Водата се зарежда простичко – сипваме си в стъклена или керамична чаша вода, поставяме чашата на дланта на лявата ръка, а дясната длан поставяме над чашата. Задържаме така 15-20 секунди, през които казваме няколко думи на водата. След това бавно по посока на часовниковата стрелка над чашата, без да докосваме водата, правим 40-42 кръга. Така водата става жива, помага да се чувстваме заредени със сила.

Ако изпием 4-5 чаши жива вода през деня, това се отразява много добре на общия тонус“, коментира Тодоров.

„Който не се движи, ръждясва, затова съветвам всеки ден да се прави гимнастика по 15-20 минути, съчетана с дихателни упражнения. До 50 години човешкото тяло се обновява на всеки 7 години изцяло клетъчно, когато минем 50, на всеки следващи 7 по нещичко си отива от нас, нещо се променя и процесите на регресия, на свиване, на състаряване все по-осезаемо се изявяват. Но това е формата на живота в момента на Земята. Би трябвало нормално, без особени болежки да доживяваме поне до сто години“, съветва още лечителят.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?