Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лили Иванова гушва огромна сума за Нова година
Лили Иванова гушва огромна сума

Лили Иванова гушва огромна сума за Нова година

Естрадната ни прима Лили Иванова отново ще пее пред 12 000 души в София, научи ko4

Лили Иванова ще приключи годината, в която навърши 80 лета, като истинска милионерка – пише в. „Уикенд“. Само през декември естрадната прима се очаква да спечели над 1 милион лева от трите свои концерта в НДК – отбелязва изданието.

В началото на 2019-а любимката на няколко поколения българи обяви две дати за изяви в зала 1 на НДК – 8 и 9 декември, като местата много бързо се разпродаваха, а най-скъпите билети от по 180 лева бяха изкупени за дни. Поради големия интерес към концертите в началото на тази седмица Лили Иванова обяви трета дата – на 10 декември.

Миналата година примата на българската естрада също напълни НДК в три последователни дни през октомври, пеейки пред над 12 000 души. Сега музикалната легенда се готви ударно да повтори своя музикален триптих, който ще й донесе чиста печалба от 1 милион лева.

Цената на билетите за изявите й в столицата варират от 50 до 180 лева, като в последния момент се очаква да бъдат пуснати и ВИП места на цена от 250 лева. При средна цена на билета 115 лева това означава, че приходите само от един концерт с 4000 зрители е 460 000 лева. Така от трите концерта печалбата е 1 380 000 – показва простата сметка на изданието.

За последно поп примата пя в София през юни.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?