Home » КЛЮКАРНИК » Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов
Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов
Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов

Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов

Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов – композитора Иван Пеев. Въпреки, че синът му Иво пазеше в тайна кога и къде ще бъде то заради последното му желание, но и заради нея, тя не се появи на Централните софийски гробища, както се очакваше. Примата изпрати огромен букет цветя по озвучителя си Ангел Попов – Ачо, който дойде заедно с шофьора й. ТВ водещият Драгомир Драганов пък се появи с венец от името на дует „Ритон“. Драго Чая остави цветята край ковчега, изказа съболезнования и си тръгна, преди да започне церемонията, пише „Телеграф“.

Мустафа Чаушев пристигна специално от Бургас за погребението. Певецът с най-топлия глас в родната естрада се оказа, че е най-старият приятел на Иван Пеев – повече от половин век. Той е започнал кариерата си като солист в неговия оркестър, а след това маестрото е писал и аранжирал десетки песни за него.

Лили Иванова отсвири погребението на голямата си любов

На погребението бяха забелязани поетите Георги Начев и Живко Колев, бившият инженер на БНР Тодор Станев, певецът Михаил Йончев, който също е част от по-разширения състав на групата, дойде да се прости лично с виртуозния пианист. За приятелите на Пеев бе изненадваща появата на по-малкия му брат. Те споделиха със сина му, че не са знаели за съществуването му, тъй като композиторът никога не им е говорил за него. Той дойде със съпругата му Светла Стоева.

Източник: www.marica.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?