Home » КЛЮКАРНИК » Лора Караджова: Няма да се женя
Лора Караджова

Лора Караджова: Няма да се женя

Лора Караджова е в шестия месец от бременността си, научи ko4.

Лора Караджова не предвижда да вдигне сватба с Марсел Рохас. Това призна самата тя, говорейки за предложението за брак, което е получила в началото на декември миналата година.

„Предполагам, че той го е усетил със сърцето си и като дойде рожденият ми ден, той явно не е имал друго като идея, извади кутийката и каза: „Ще се омъжиш ли за мен?“ и това беше. Супер мило и невинно се случи“, разказа певицата пред Би Ти Ви.

Лора Караджова изтъкна, че всяка обичана жена трябва да носи пръстен от мъжа, който изпитва толкова силни чувства към нея. „Аз много го исках, много го обичам. Надали ще се оженим някога и ще вдигнем сватба, защото и двамата не сме фенове на това нещо, но мисля, че това е мил и съкровен жест от негова страна“, каза Лора.

Изпълнителката, която е в очакване на второто си дете, сподели, че е в шестия месец от бременността си и се чувства отлично. Тя обаче не пожела да сподели какъв е полът на бебето.

Лора споделя, че е много доволна от живота си. „Абсолютно съм удовлетворена от живота. Благодаря на висшите сили, че ми пращат добра енергия. Засега всичко е наред при мен и съм щастлива“, каза още певицата.

Лора и Марсел Рохас са заедно от около две години – от лятото на 2018-та година. Те обаче се познават от десет. Дъщерята на Данчо Караджов има дъщеричка – Алиса, от предишната си връзка, а сега е в трепетно очакване на втората си рожба, пише tialoto.bg. Засега обаче певицата предпочита да запази пола на бебето в пълна тайна.

Въпреки че са сгодени, Лора и Марсел не планират да вдигат сватба, защото не са привърженици на този ритуал и едва ли феновете на певицата ще я видят в булчинска рокля.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?