Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Луна напълно изплиска! Направи се на Мерлин Монро и си върна годините (Снимка)
Луна напълно изплиска! Направи се на Мерлин Монро и си върна годините (Снимка)

Луна напълно изплиска! Направи се на Мерлин Монро и си върна годините (Снимка)

Нереализираната кандидат-президентка се опитва да фокусира прожекторите върху себе си с щуротии. Които повече подхождат на тийнейджърите, а не на една зряла жена, каквато е динозавърката на чалгата.

Феновете зяпнаха след новата щуротия, да публикува снимка, на която се оприличава на Мерлин Монро.

На фотото се вижда, че е направила драстична промяна с външния си вид. Дългата руса коса и дори конската опашка бяха като запазена марка на чалгарката. Сега тя я отрязала, като напълно е променила прическата и целия си външен вид.
 Луна напълно изплиска! Направи се на Мерлин Монро и си върна годините (Снимка)
Освен това е смъкнала цели 19-години от възрастта си, за да оприличи на американската легенда.

„Е, не съм ли едно към едно като Мерлин Монро? Като две близначки сме, не откривате ли приликите“, изцепи се 57-годишната певачка в нета.

Разбира си, моментално събра куп негативни коментари за лика си и за смешните си напъни да се оприличи на 38-годишната Мерлин Монро.

И вместо да прави нови песни и да ходи по участия, провокациите станаха запазена марка на шуменката. Въпреки напъните й да стане една от участничките на възроденото танцувално шоу „Денсинг старс“, продуцентите на шоуто не я приеха. Вероятно са преценили, че ще им дойде в повече лудите странности на изпълнителката и са решили да не рискуват.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?