Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Лъсна мръсна тайна за миналото на Джино! Вижте с какво се е занимавал преди години в Чикаго и от къде има пари!
Лъсна мръсна тайна за миналото на Джино

Лъсна мръсна тайна за миналото на Джино! Вижте с какво се е занимавал преди години в Чикаго и от къде има пари!

Победителят във „ВИП Брадър 2015“ – Джино Бианкалана бил част от организираната престъпна група българи в Чикаго за източване на кредитни карти, разбра Ко4.

Това твърдят анонимни източници от българската общност в щата. По думите им Джино, чието истинско име всъщност е Георги Георгиев Ташев, е бил част от чикагската банда, разбита преди 3 години.

Тогава бяха арестувани над 30 души, 15 от които – българи.

Групата бе разкрита с помощта на къртица, като според източниците именно Джино е бил „певецът“, сключил сделка с чикагските спецчасти. Година след мегаакцията на Федералните власти, Бианкалана се върна в България и влезе в Къщата на „ВИП Брадър“.

Става въпрос за прословутата група на покерджията Георги Мартов – Мицубишито, който бе и един от арестуваните през 2014 г. Мицубишито, заедно със съпругата си Теменуга Колева и още над 30 души, повечето от които българи, са източвали кредитни карти чрез скимиращи устройства.

Проверка на „Галерия“ установи, че Георги Ташев не е бил сред задържаните при спецакцията.

Има доказателства обаче, че Джино е бил близък с тартора на групата – Георги Мартов. Мицубишито бил собственик на автокъща VIP Auto Connection в Чикаго и именно той запалил страстта на Джино към спортните коли. Отново в чикагските среди се говори, че Бианкалана не е претърпял никаква катастрофа с мотора си, а е бил зверски пребит от членове на бандата заради предателството.

Джино се отървал на косъм от смъртта, макар да имаше вероятност никога да не стъпва на крака си нормално. Все пак той се възстанови и е въпрос на време да видим дали отново ще се забърка в някоя схема за бързи пари.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?