Home » КЛЮКАРНИК » Лъсна тарифата на Габи от „Ергенът“ – над 500 мъжа са минали през леглото ѝ само за година
Лъсна тарифата на Габи от "Ергенът" - над 500 мъжа са минали през леглото ѝ само за година

Лъсна тарифата на Габи от „Ергенът“ – над 500 мъжа са минали през леглото ѝ само за година

Няма срамна работа, казват мъдрите хора. И все пак, ако има такава, това е именно тази, която практикува Габриела Цонева.

Габи, която в момента наблюдаваме в риалити шоуто „Ергенът“ по БТВ, се представи като инфлуенсър във визитката на старта на предаването. Мнозина обаче заподозряха, че тя е просто безработна.

Оказва се, че Габриела си има работа, макар и незаконна. Тя е проститутка, при това сред най-вървежните в последните години.

В последната година и половина Габи е правила секс срещу заплащане с над 500 мъже. Това значи по 27-28 мъже на месец, т.е. почти всеки ден се е въргаляла с някого. Бройката е умопомрачително голяма и граничи с тези, които имат порно актрисите.

Тарифата на Габи е 400 лв. на час и 2500 лв. на вечер. Тя обаче изпълнявала всякакви желания. За нея нямало тайни в секса и не отказвала на всякакви перверзии.

Моралът на грозноватото момиче с 1400 кубика силикон в гърдите си бил толкова нисък, че тя харесвала професията си. Считала я за доста доходоносна.

„Вместо да се трепя за мижави 1000 лв. в някой офис, аз доставям удоволствия на мъжете. Няма как това е лошо“, разправяла Габи пред приятели и близки.

Макар да е откровено грозна, дори и след десетките корекции по лицето си, Габи успявала да задоволи изцяло клиентите си. Тя правела и невъзможното в леглото и дори гълтала мъжкото семе. Нещо, което повечето проститутки не правят.

Габриела била толкова мързелива, че се заричала до края на живота си да живее чрез секса. Тя възнамерявала да скача от богаташ на богаташ, както правят много деградирали девойки на нейната възраст.

Още отсега е ясно, че Евгени Генчев не е избрал Габи за победителка. Дори ще е изненада, ако двамата се целунат до края на шоуто.

Източник: Уикенд

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?