Любовните афери на Антон Хекимян (Снимки)

Любовните афери на Антон Хекимян (Снимки)

Журналистът Антон Хекимян е кандидатурата на ГЕРБ за кмет на София. 39-годишният арменец, родом от Стара Загора, обяви, че напуска Би Ти Ви след 19 години стаж в медията, миналия уикенд. Два дни по-късно стана официално ясно, че се впуска в надпреварата за кметския стол на столицата.

В последните години Хекимян заемаше директорски пост в телевизията, където кариерата му започва преди близо две десетилетия като стажант. Въпреки че години наред той бе ежедневно на екран, личният му живот винаги е бил обвит в мистерия. Журналистът обаче е преживял не едно сътресение в личен план.

Първата му голяма любов го изоставя през 2012 г. на крачка от олтара. Тогава двамата планират сватба и брак.

„Приех раздялата с бившата ми приятелка много тежко, бях на дъното. Две години изкарахме заедно. Не мога да скрия, че над година бях в състояние, в което сякаш нямах сърце. След това дори не си и помислях за връзка с друга жена“, разкрива в интервю за светско списание тогава бившият тв водещ, отказвайки да разкрие името на жената.


Хекимян и Гръбчева бяха сгодени 

Само година по-късно обаче съдбата му се пресича с тази на младата му колежка Василена Гръбчева. Репортерката, която понастоящем работи в Нова телевизия, бе сгодена за Хекимян близо 5 години. Двамата бяха неразделни допреди да ги сполети огромна трагедия. През 2017 г., малко преди да приключат отношенията си, в медиите излезе новината, че Гръбчева е претърпяла спонтанен аборт в третия месец. Загубата на детето съкрушила Василена и Антон и ги отчуждила един от друг.

Преди нещастието да ги сполети, Хекимян казваше, че с Гръбчева мечтаят да имат трима наследници. Двамата се разделиха приятелски и без излишни скандали. Когато обичаш един човек, трудно можеш да затвориш страницата. Взаимоотношенията ни може да продължат по различен начин просто. Той винаги ще е близък за мен човек, както и аз за него. А преминаването от любов към приятелство е едно добро начало“, каза след раздялата им Василена.


Журналистът и моделът Тунджай на купон 

Няма и три години след разлъката бившата годеница на кандидата за кмет на София роди момиченце от настоящия си мъж – д-р Асен Цеков. Двамата станаха родители през 2020 г.

През лятото на същата година пък Хекимян започна често да бъде засичан в компанията на манекена Тунджай Мустафа, който е част от каталога на модна агенция „Визаж“, собственост на Жени Калканджиева. Къде и кога са се запознали, така и не се разбра, но двамата още тогава започнаха да пътешестват редовно в чужбина.

Тунджай е модел в агенция „Визаж“

Неведнъж бяха улавяни и от фотографите на „Ретро“ да се возят в автомобила на Антон из софийските улици, както и да посещават различни културни мероприятия в столицата. След като дружбата им стана публично достояние, Тунджай и Хекимян преустановиха споделянето на общи снимки в социалните мрежи, както и на кадри от съвместните им пътувания извън граница.


Хекимян вози Тунджай в личния си автомобил 

Откакто се е разделил с Василена, бившият шеф на новините в Би Ти Ви твърди, че е необвързан и е ерген. На 39 години той все още не е дарил майка си Златка с внуци. Възрастната жена живее основно в родната на фамилията Стара Загора, но често гостува на сина си в София. Тя загуби съпруга си през пролетта на 2022 г. Гаро – бащата на Хекимян, почина на 76-годишна възраст.

Кандидатът за кмет на София има по-голяма сестра и две племеннички, които обожава.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Любовните афери на Антон Хекимян (Снимки)"

Какво мислите?