Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Любовницата на Галев се шири в дом за 5 млн. лв.: Юлияна ще се радва на градина със 750 кв. двор
Любовницата на Галев се шири в дом за 5 млн. лв

Любовницата на Галев се шири в дом за 5 млн. лв.: Юлияна ще се радва на градина със 750 кв. двор

Любимата на Пламен Галев Юлияна ще се шири в градина със 750 кв. двор в семейния палат, който беше вдигнат в района на ВиК Дупница, научи КОЧ.

Майката на Юлияна Лариса Бельовска е входирала в община Дупница искане за промяна предназначението на нива, водеща се на нейно име, в местността „Дренски рид“.

Любовницата на Галев се шири в дом за 5 млн. лв

Имотът е в съседство с парцела, където вече е вдигната огромната къща. Искането е за изработване на проект за Подробен устройствен план – План за застрояване за разширяване на определената площадка. От докладната записка, която мина гласуване в Общински съвет, става ясно, че преотреждането цели разширение на озеленената площ с цел повишаване стандарта на жизнената среда на изграждащия се строеж, пише 4vlast-bg.com.

Любовницата на Галев се шири в дом за 5 млн. лв

Юлияна (първата в ляво) с певицата Тита

На съседния имот от години се строи жилищна сграда с височина до 15м, с подземен гараж и басейн над него, за който е издадено разрешение за строеж от главния архитект на общината от 12.03.2018год. Строежът стартира през април 2018г., сградата обаче остана на ниво карабина, макар че по план всичко трябваше да е готово за 200 календарни дни.

Коментарите в Дупница бяха, че палатът струва поне 5 млн. лв. Кварталът е един от най-тузарските, намира се в съседство с ВиК.

лупа

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*