Home » ЗОДИИ » Магията на месеца на двойния дракон: как да привлечем късмет и да избегнем грешки преди 4 май
Magiqta na dvoiniq drakon

Магията на месеца на двойния дракон: как да привлечем късмет и да избегнем грешки преди 4 май

Времето за промяна и късмет дойде! Месецът на Двойния дракон според китайския календар ще ви помогне да спечелите богатство и успех, ако не правите грешки. Да, дори по време на ретроградния период на Меркурий и Венера в Овен можете да си купите нещо изгодно.

В крайна сметка, според митологията, Драконът е символ на изобилие и просперитет. Ето защо през този период трябва не само да избирате неща в правилните цветове, но и да обръщате внимание на талисмани и символи, които привличат късмет към вас. Порталът rsute.ru ще ви каже как да привлечете богатство преди 4 май.

Защо Драконът е двоен?

Месецът на двойния дракон е специално време, изпълнено с напрежение и възможности. Тайните експерти по фън шуй казват, че през 2024 г., която е годината на Дървения дракон и в месеца на Земния дракон до 4 май, можете да се съсредоточите върху привличането на богатство и промените в живота си. Важно е обаче тази енергия да се използва правилно.

През този период е необходимо да се балансира енергията на двата Дракона – Дървото и Земята. Елементът дърво, който отговаря на изискванията на Дракона, може да „изсмуче“ вода от земята, причинявайки дисбаланс. Ето защо е важно да помогнете на тези сили да работят заедно, така че да не се противопоставят една на друга, а напротив, да си сътрудничат за постигане на вашите цели.

И така, как можете да превърнете всички черни ивици в живота в бели? Въоръжете се с талисмани, обърнете внимание на фън шуй на вашия дом и среда и се подгответе за положителни промени. В края на краищата, този месец Двойният дракон е късмет на ваша страна – трябва да сте готови да го срещнете!

Тайни за щастлив месец с двоен дракон

В света на Фън Шуй всеки месец носи своите характеристики и предизвикателства. Но какво да правим, когато настъпи месецът на Двойния дракон? Този период, според китайския календар, обещава не само богатство и успех, но и изисква специално внимание към детайла.

Тайният експерт по фън шуй Мария Мамонова казва, че сега е важно да се обърне внимание на елемента вода. Това означава, че носенето на черни, сини и циан цветове може да доведе до полезна енергия. Не забравяйте да носите и ключодържател във формата на капка вода за допълнителна защита. Освен това следете за качеството на водата, която консумирате и често се потапяйте във водната стихия, за да усетите нейното подмладяващо действие.

Що се отнася до вашия гардероб, сребристите, златните и белите цветове на дрехите ще бъдат ваши верни спътници през този период. Освен това, ако е възможно, преместете работното си място на югозапад, където сега е концентрирана енергията на успеха.

Късметът през месеца на Двойния Дракон ще бъде на страната на тези, които се насочват към кариерно израстване и ясно са определили своите цели. Това е време не само за постигане на успех, но и за себеоткриване и определяне на пътя ви към бъдещето.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?