Home » СВЯТ » Мадона в изкуствена кома за 48 часа! Ето какво разказа след това:
Мадона в изкуствена кома за 48 часа! Ето какво разказа след това:

Мадона в изкуствена кома за 48 часа! Ето какво разказа след това:

Поп-иконата на 80-те и 90-те, Мадона, напоследък имаше сериозни проблеми със здравето. Почитателите й сигурно си спомнят, че през лятото тя прекара доста време в болница, а причината бе бактериална инфекция.

Сега самата певица разкри, че е била поставена в изкуствена кома за 48 часа, след като е била приета по спешност в лечебното заведение.

65-годишната певица имаше концерт в Бруклин, Ню Йорк, в събота, когато проговори за сериозните си здравословни проблеми, с които се сблъска през юни. Тя бе приета в интензивно отделение след претърпяна белодробна и бъбречна недостатъчност.

Говорейки на публиката тя се обърна към приятелката си Шавон: „Има един много специален човек в залата тази вечер, която беше с мен в болницата. Една много специална жена, която ме закара в болницата. Дори не помня. Припаднала съм в банята си и се събудих в в интензивното отделение. Била съм в изкуствена кола за 48 часа. Тя ми спаси живота. Благодаря ти Шавон.“

Мадона прическа

Мадона, която е последовател на Кабала – мистично разклонение на юдаизма – от 1996 г. насам, благодари на своя Кабала учител, който бил до нея в болницата, като каза, че неговият е „единственият глас, който чух“, докато била в кома.

Мадона, която е майка на Лурдес, 27, Роко, 23, Дейвид, 18, Мърси Джеймс, 17, и близначките Естер и Стел, 11, продължи да благодари на децата си, че са били до нея в болницата.

„Когато за първи път дойдох в съзнание, видях шестте ми невероятни деца да седят до мен, трябваше пости да умра, за да ги видя всичките в една стая.“

Мадона деца

Мадона наследници

Певицата с шестте си деца

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?