Home » БЪЛГАРИЯ » Майката на Деси Радева собственик на две фирми
Майката на Деси Радева

Майката на Деси Радева собственик на две фирми

Родителката на Деси Радева предпочита да остане в сянка, научи ko4.

Родителката на първата дама Деси Радева се оказа бизнес дама. Леля Жаси, както я наричат всички в Бургас, не парадира с бизнеса си. Тя не се появява на светски събития и не желае да се вдига шум около нея. Особено, след като щерка й стана първа дама. Леля Жаси подкрепя зет си и дъщеря си от разстояние.

На нея първата дама разчита не само за съвети за важните събития в личния й живот, но и на съвети за визията. Деси Радева се допитва за всичко до своята майка и винаги се вслушва в нейното мнение.

За родителката на президентшата се знае, че още на младини се развела с баща й Кирил. Като самотна майка тя не подбирала работата си. Но към днешна дата може да се похвали със собствен бизнес.

Справка в Търговския регистър показва, че леля Жаси е собственик на две фирми. Едната от тях не функционира в момента. Като предмет на нейната дейност в регистъра е вписана търговия с текстилни изделия.

От справката става ясно, че функциониращата фирма на леля Жаси е с широк спектър на дейност. Според официалния годишен отчет, печалбата й за година възлиза на 73 000 лв, пише Хот арена.

Разкрития.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?