Горещи новини

Майката на Джулиана Гани: Преди пластичните операции беше по-красива!

Maikata na Juliana Gani

Екатерина не одобрява много-много хирургичните интервенции, на които дъщеря й Джулиана Гани се е подлагала, понеже смята, че и преди тях е била много красива. Разбира се, харесва я и с променената й визия.

Въпреки корекциите, приликата на Джулката с родителката й пак се забелязва. Личи особено по младежки снимки на Ектарина, които известната й дъщеря се е случвало да качва в социалната мрежа. Двете винаги са имали силна връзка. Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й – ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот.

Джулиана, която е завършила музикално училище с пиано с пълно отличие, има няколко апартамента в родния си град Пловдив, които са наследство от баща й. Освен това той й оставил близо 1 милион лева. Това се коментира, откакто Джулката се прослави първо като „Мис Силикон” и „Мис Тунинг”, а после с няколко малки роли в сериали, с участието, си в два сезона на риалитито „Биг Брадър”, в шоуто „Маскираният певец”, а сега се изявява на сцената на шоуто за имитации „Като две капки вода”.

Бащата на Джулиана Незар Абдул Гани, както е цялото име на блондинката, е роден в Бейрут, но е живял повече в Италия. Работел в Абу Даби като банкер. Починал, когато Джулката била малка. Тъкмо благодарение на него пловдивчанката, която има двама сина от различни мъже, може да си позволи висок стандарт на живот, включващ луксозни екскурзии до екзотични дестинации.

Въпреки че не е била лишавана от нищо от дете, Джулката не пренебрегнала образованието си. След музикалното училище, тя завършила специалност „Икономика на туризма”, а после и магистратура „Управление на европейски проекти”. Джулиана, която празнува 33-тия си рожден ден през февруари, показа, че е учила усилено и в гимназията, когато участваше в „Биг Брадър”. Тогава, при една от игрите в риалитито, блондинката изненада всички, демонстрирайки знания от различни области.

Старание Джулиана полага и в „Капките”. Дни след като приела да участва в шоуто, блондинката, която печели добре от реклами в социалните мрежи и като модел, веднага тръгнала на уроци по пеене. Музикалното й образование е от полза в предаването, но все пак умението й да свири на пиано не стигало. Затова Джулката наблегнала над пеенето и актьорското майсторство. Цяло лято ходила при вокална педагожка.

Сега пък блондинката репетира с менторите в шоуто всяка седмица, за да се справя на ниво с имитациите. В предаването Джулката се сближила с актрисата Елена Атанасова, за която каза наскоро, че освен талантлива, е и много позитивна. С Иво Аръков също много си говорели, най-вече за децата. В началото на шоуто Джулката усещала резервираност само от Наско от „Б.Т.Р.” и Панайот Панайотов, но бързо си допаднали.

Докато моделката се изявява в „Капките”, майка й Екатерина се грижи за малкия й син Кай. Той е плод на любовта на Джулиана с полицая Теодор Гецов, който също й е голяма подкрепа. Той често пътувал от Пловдив, само за да аплодира поредната й сценична изява в шоуто. След това се прибирали заедно в града на тепетата. По пътя Джулката правела разбор на представянето си с майка си Екатерина, която винаги била обективна в оценките си.

Кай, синът на моделката, гледал всяка нейна изява в шоуто и подскачал в кошарата от радост. Давид, големият й син, също много й се радвал, още повече, че е артистичен като нея, хвалила го е Джулиана. Той живее предимно във Велико Търново при баща си Илиян Найденов, който има фитнес зала. До такава договорка стигнаха Илиян и Джулката при развода си, който не мина без публични скандали. Днес двамата са подобрили отношенията си и споделят грижите за сина си. Така че Давид прекарва много време с майка си.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Майката на Джулиана Гани: Преди пластичните операции беше по-красива!"

Какво мислите?